Demirtürk'ten Kandilli çıkarması

Demirtürk'ten Kandilli çıkarması

Demirtürk'ten Kandilli çıkarması

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rahman Demirtürk Kandillideydi. Kandilli Belediye Başkan Adayı Tuncay Aydın ile birlikte Kandillide birçok ziyaretler gerçekleştirdi. 
Ziyaretlerine ilk olarak Kars Ardahan İlleri Yardımlaşma Derneği ile başlayan Demirtürk Dernek Başkanı Ferhat Gümüş tarafından karşılanarak özenle ağırlandı. Ziyarette Kandilli’nin problemleri hakkında konuşuldu.  Dernek Başkanı Gümüşten Belediye başkan adayı Tuncay Aydın’a tam destek verildiği öğrenildi. İlk ziyaretinden memnun ayrılan Demirtürk, ardından Madenci İlköğretim Okulunu ziyaret etti. 
Kandilli Belediye Başkan Adayı Tuncay Aydın’ın programı dahilinde gerçekleşen ziyaretlerde Türkiye Taş Kömürü Kurumu’na (TTK) özel vakit ayırıldı. TTK Müdürü Ali Hekim ile uzun süren sohbette TTK’nın dünü, bugünü ve geleceği hakkında istişarede bulunuldu. TTK’nın mevcut durumu, işçi alımı ve olası yatırımlar ile ilgili görüşlerini belirten Milliyetçi Hareket Partisi Kdz Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk’ün “ Daha önce edindiğimiz bilgilere göre TTK’ya işçi alımı mevcut kuyularından tadilatından dolayı en az 2 yılı bulacak. “ söylemi TTK müdürü Ali Hekim tarafından da onaylandı. Karşılıklı sohbetin ardından TTK çalışanları da ziyaret edilerek çalışanlarla kısa sohbetler yapıldı. Daha sonra Armutcuk Orta Okulu da ziyaret edilerek sonrasında Kandilli Belediyesi ziyareti yapıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Kdz Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Belediye Başkan Adayı Tuncay Aydın ve ekibi Kandilli Belediyesinde Belediye Başkanı Mustafa Aydın tarafından karşılandı. Kahvelerin içildiği ziyarette Demirtürk “ Kandilli bizim için önemli ve Kandilliyle alakalı çok projelerimiz var. Tüm adaylara saygılıyız, Kandilli, geçmişi çok zengin, kalabalık ve güzel olmasına rağmen şuan hak ettiği değeri göremeyen küçük bir beldemiz haline geldi. Kandilliyi eski haline getirmek için tüm siyasilerin, esnafın , STKların ve halkın ortak hareket etmesi gerekiyor. Siyasi nezaket ve birliktelik duygusu ile Kandillinin menfaatlerinde birleşirsek Kandilliyi eski günlerine kavuşturabiliriz.” vurgusu yaptı. Yapılan ziyaretten oldukça memnun olduğunu dile getiren Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın ise “Kandilli de beraber yaşıyoruz, seçim bitince biz yine bir arada olacağız. MHP Adayı Tuncay Aydına da başarılar diliyorum. Kim kazanırsa kazansın Kandilli için beraber mücadele edeceğiz” sözlerine Tuncay Aydın da destek geldi ve karşılıklı başarı dilekleri ardından belediye ziyareti sonlanmış oldu. 
Belediye ziyareti sonrası Milliyetçi Hareket Partisi Kandilli Belde Teşkilatında Teşkilat yöneticileri ve meclis adayları ile toplantı yapıldı. Seçim çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ekibine seçimle ilgili son talimatlarını iletti. Demirtürk konuşmasında “Kalan son günlerde tüm gücümüzü ortaya koyacağız, ilçe Başkanı olarak Adayımız Tuncay Aydın ve sizlerin yanındayım, dış etkenlerden ve dedikodulardan etkilenmeyin, Kandilliyi yakından takip ediyorum herkesin beğendiği bir Aday ve Kadro ile yola çıktık ve alternatif konumundayız. Bu seçimin kazananı biz olacağız” diyerek ekibine güç verdi. 
Son olarak AKP ve CHP seçim ofisleri de ziyaret edildi. Her iki seçim ofisinde de ilgiyle karşılanan MHP ilçe Başkanı Rahman Demirtürk Cumhur İttifakı ve Kandillinin zarar görmemesi için Kandilli menfaatlerinde ortak hareket edilmesi ve siyasi nezaket vurgusu yaptı. Her iki ziyarette de gayet güzel karşılanan MHP heyeti karşılıklı başarı dilekleri ardından Kandilliden ayrıldı. 
Günün sonunda MHP Kdz Ereğli Belediye Başkan Adayı Talat Şeker ile Kavaklıktaki mahalle toplantısında bir araya gelerek seçim çalışmalarına devam etti. Kavaklıktaki toplantıda MHP Meclis Kadrosunun Kavaklık bölgesi adayları Kadın Kolları Başkanı ve Meclis Adayı Ela Karabulut Teşkilat Yönetici ve Meclis Adayı Cemalettin Çakır ile diğer meclis adayları da Talat Şeker ile beraber partilerine oy istedi.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2019, 23:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER