Demirtürk'ten İl Başkanına destek

Kdz. Ereğli Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Rahman Demirtürk, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, 21 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek il kongresinde mevcut Başkan Hamdi Ayan'ı destekleyeceklerini açıkladı.

Demirtürk'ten İl Başkanına destek

Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Rahman Demirtürk, parti binasında ilçe yönetim kurulu üyelerinin de katılımı ile İl kongresi ile ilgili açıklamada bulundu.

Biz 29 Nisan tarihinde yapılan kongrede göreve geldiğimizden beri Genel başkanımız ve İl Başkanımız doğrultusunda hareket ediyoruz. Bundan sonra da aynı yolda devam edeceğiz. Yönetim ve ekibimle beraber şu anda mevcut il başkanını destekliyoruz. Yanında olacağımızı bildiriyoruz. Genel başkanımızın doğrultusunda da siyaseten Milliyetçi Hareket Partisine bir şeyler katma adına yola çıkmıştık. Bu yolda birlik ve beraberliğimizi devam ettireceğiz. Ereğlimize Zonguldakımıza bizimle ilgili ne yapmamız gerekiyorsa onu hep beraber yapacağız. Burada ki idareci arkadaşlarımızın hepsi genç. Genç kardeşlerimizle yürüdüğümüz yolda başarılı olacağımıza inanıyorum. Katılımlarından dolayı yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ereğli de ki bütün delege arkadaşlarımı Pazar günü saat 10.00 da parti önünde toplanmaya ve Zonguldaktaki il başkanlığı seçimine davet ediyorum ifadelerinde bulundu.


 

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2017, 15:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER