DEVLETİMİZİN VE ASKERLERİMİZİN YANINDAYIZ

DEVLETİMİZİN VE ASKERLERİMİZİN YANINDAYIZ

DEVLETİMİZİN VE ASKERLERİMİZİN YANINDAYIZ

ZONGULDAKın Ereğli ilçesinde aynı mahallede oturan kadınlar, Zeytin Dalı Harekatında görev alan Mehmetçiğe bere ve boyunluk örüyor. Saliha Karaahmetoğlu, ördükleri bere ve boyunlukların Mehmetçiğe ulaştırılması için Jandarma Genel Komutanlığına göndereceklerini söyledi.
Akarca Mahallesi Ressam Zeki Osman Oral Sokakta oturan ev hanımları, Zeytin Dalı Harekatında görev alan askerlere desteklerini hissettirmek için bere ve boyunluk örmeye başladı. Saliha Karaahmetoğlu, Gülcan Karaahmetoğlu, Mihriye Yavaş, Zübeyde Aruz ve Neşe Yılmaz tarafından ilmik ilmik işlenen örgülerle hazırlanan bereler ve boyunluklar yeterli sayıya geldiğinde kargoyla Jandarma Genel Komutanlığına gönderilecek.
ONLAR ÜŞÜMESİN DİYE YAPABİLDİĞİMİZ KADAR YAPACAĞIZ
Saliha Karaahmetoğlu, Afrin başta olmak üzere vatanın dört bir yanında görev yapan askerlere manevi destek vermek amacıyla gönüllü olarak bu işe başladıklarını söyledi. Bütün askerlerin evlatları olduğunu belirten Karaahmetoğlu, Bu bereleri Afrinde görev yapan askerlerimize katkı sağlamak, soğuktan korumak için yapıyoruz. Onlar bizleri korumak için askerlik yapıyorlar. Bizler de onlara küçük de olsa katkı veriyoruz. Bütün hayırseverleri de davet ediyorum. Burada şu anda mahalleden arkadaşlarım var. Kızım ve gelinim var. Onlarla beraber yapıyoruz. Berelerden yapabildiğimiz kadar yapacağız. Gönüllü olan hayırseverleri, bere yapmak isteyenleri de davet ediyoruz dedi.
DEVLETİMİZİN VE ASKERLERİMİZİN YANINDAYIZ
Annesi Saliha Karaahmetoğlu ile birlikte bere ören Neşe Yılmaz da Türkiye Cumhuriyeti Devletinin çok güçlü bir devlet olduğunu, millet olarak her zaman devletin ve askerin yanında olduklarını belirterek, şöyle konuştu:
Sevgimizi, bizleri koruyan askerlerimize iletebilmek ve destek olmak istedik. Bu ülke genelinde başlatılan halk desteğine, halk kampanyasına Ereğli halkı olarak katkımız olsun istedik. Komşularımız ve akrabalarımızla birlikte bizler de başladık. Devletimizin, askerlerin her ihtiyacını sonuna kadar karşıladığını bilincindeyiz. Türkiye halkı olarak, Türkiye Cumhuriyeti olarak çok güçlü bir devletimiz var. Biz sadece halk olarak sevgimizi iletebilmek için, devletimize ve askerlerimize ulaştırabilmek için bu örgüleri ilmek ilmek yapıyoruz. Onlara aslında manevi desteğimizi, halk ve devletin el ele olduğunu göstermek için yapıyoruz.

 

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2018, 15:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER