Doktor Başkan, Tıp Bayramını kutladı

Kdz. Ereğli Belediyesi Başkanı Op. Dr. Hüseyin Uysal, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçedeki özel poliklinik ve hastaneler ile Ağız ve Diş Sağlığı ve Devlet Hastanelerini ziyaret ederek sağlık çalışanlarının bayramlarını kutladı.

Doktor Başkan, Tıp Bayramını kutladı

Kutlama ziyaretine Yalçınkaya Özel Tıp Merkezi ile başlayan Başkan Uysal, Duygu Polikliniği, Özel Anadolu Hastanesi, Özel Echomar Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ve Devlet Hastanesi’ni ziyaretleriyle sürdürerek, günün anlamı dolayısıyla sağlık çalışanlarına karanfil vererek günlerini kutladı.

İnsan sağlığını emanet ettiği sağlık çalışanlarının zaman gözetmeksizin insanı yaşatmak için çabaladıklarını hatırlatan Başkan Uysal, “İnsanı yaşatmayı, insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha sağlıklı bir yaşam sunmayı ilke edinen ve sağlık hizmetlerinin her alanında özveriyle çalışan hekimlerimiz başta olmak üzere, hemşirelerimizin, ebelerimizin, teknik sağlık ekibinin ve kendine insanın sağlığına adamış tüm sağlık çalışanlarımızın ‘14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum.” dedi

Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Vildan Türkeli, Ağız ve Diş Sağlığı Başhekimi Dr. Yüksel Tuncer, Echomar Hastanesi Başhekimi Dr. Nevzat Çimenoğlu, Anadolu Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ercan Yalçın, Yalçınkaya Tıp Merkezi Sahibi Dr. Mustafa Naci Yalçınkaya ve Duygu-Burcu Polikliniği Başhekimi Dr. İlhan Durmuşoğlu’da aynı zamanda kendisi de Op. Dr. olan Başkan Hüseyin Uysal’ın bu anlamlı günde yanlarında olmalarından ve hatırlamalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2018, 12:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER