Doktor mu? Kabadayı mı?

Doktor mu? Kabadayı mı?

Doktor mu? Kabadayı mı?

Geçtiğimiz Cumartesi günü Kdz Ereğli Devlet Hastahanesi’nde meydana geldiği iddia edilen olayda ihmal ve hakaret skandalı çıktı.
Rahatsızlığı sebebiyle hastahaneye getirilen 90 yaşında ki Hava A.’nın yapılaması gereken iğnenin yanlış bölgeden yapıldığı, hasta yakınlarının bu sebeple acil doktorlarına tepki gösterdiği ancak acil servis doktoru Baybars P. Tarafından hakarete uğradığı öğrenildi. Doktor Baybars P.’nin güvenliklere, “Hasta ve hasta yakınlarını dışarı atın “ dediği başka bir iddia olarak göze çarpıyor. Diğer taraftan 90 yaşındaki Hava A.’nın daha önce yaşam standartlarında kendi işlerini görebildiği ancak yanlış bölgeye yapılan iğne sonucunda yaşam kalitesinin düşerek ancak destek yardımları ile hayatını sürdürdüğü öğrenildi. Hasta yakını Eylem K.’nın Acil servis doktoru Baybars P. hakkında Başbakanlık İletişim Merkezi ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine gerekli şikayetleri yaptığı belirtildi.

AK Parti iktidarı dönemlerinde en büyük reformların yapıldığı hastahanelerde hasta ve hasta yakını hakları açısında Avrupa standartlarının üstüne çıkılmasına rağmen yaşanan bu olay bazı personelin bu değişim ve dönüşüme ayak uyduramadığı yorumlarına neden oldu.

Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, hasta hakları birimlerine gelen, Doktorlar hastaya saygısız davranıyor şeklindeki şikayetler üzerine, sağlık çalışanlarının hasta ile iletişim konusunda eğitilmesi talimatı vermişti.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2018, 08:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yaş70işBitmiş
Yaş70işBitmiş - 6 yıl Önce

Yanlış yerden yapıldığını kim belirlemiş :)

Hakkaniyet
Hakkaniyet - 6 yıl Önce

Teyzemiz 90 yaşında Allah Sağlık versin.Yaşam kalitesi her an düşebilir.İğnenin yanlış yapıldığını bu işi bilenler tesbit eder.Doktorların işi de çok zornAllah için Doktorlardan saygı bekliyoruz.Kendimiz hiç öyle davranmıyoruz.Doktorlarında robot değil insan olduğununutmamalıyız.

MEHMET
MEHMET - 6 yıl Önce

OLACAĞI BUYDU..SAATLERCE KANTINDE ÇAY ICIP BENI SAATLERCE BEKLETTIĞINI BILIRIM.ALLAH BILDIĞI GIBI YAPSIN

Serkan
Serkan - 6 yıl Önce

Artistlik doktorluğa yakışmaz terbiyesiz herif

yılmaz
yılmaz - 6 yıl Önce

babasının hastanesımı baybarr hocanın hoca aklını başına al akıllı ol

GüZin DanışmazGross
GüZin DanışmazGross - 6 yıl Önce

Aynı doktorla mahkemeliğiz..Hasta yakınlarının kesinlikle mahkemeye gitmesi gerek.yalancı şahitlere herşeye başvuruyor bu şahıs daha hazmedememiş dr’luğu!!!İnşallah haddi bildirilecek mahkeme aracılığıyla...Kesinlikle bu hasta yakınlarıda başvurmalıki anormallik bu adamda olduğu kanıtlansın!!!

METIN
METIN - 6 yıl Önce

HOCA YÜREK YEMİŞ ONDAN SPORA BAŞLADIYA ÖZ GÜVEN GELDI KENDINE HERHALDE.

Aslı
Aslı - 6 yıl Önce

Kendisiyle bizde davalığız,hakaret ve tehdit kendini beğenmişlik ne ararsan var.. Bu adama cezası verilmeli artık..

SIRADAKİ HABER