DSP PM Üyesi Timur: “Ereğli’de kabus bitecek”

DSP PM Üyesi Timur: “Ereğli’de kabus bitecek”

DSP PM Üyesi Timur: “Ereğli’de kabus bitecek”

Demokratik Sol Parti Parti Meclisi (PM) ve Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Timur Gündem Gazetesi’ni ziyaret ederek Hüseyin Orhan’a yeni görevinde başarı dileğinde bulundu.
Sayfa Editörümüz Recep Akkaya ve Hüseyin Orhan ile bir süre sohbet eden Timur, Gündem Gazetesi’ni yakından takip ettiğini ve kutladığını belirtti.
Siyasi gündeme ilişkin açıklamalarda da bulunan DSP Parti Meclisi Üyesi Mustafa Timur, Kdz. Ereğli’de Ak Parti’Nin belediyecilik anlayışını eleştirerek, “DSP Ereğli’de kabusu bitirecek” dedi.
Timur, 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için Ereğli’de şu anda 8 tane aday adaylarının bulunduğunu açıklayarak şöyle konuştu:
“Ereğli’de bir çok belediye başkanı adayımız var. Yalnızca Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin belirleyeceği bir aday değil, parti üyelerinin tamamının belirleyeceği bir adayla yola çıkacağız.
Şu ana kadar 8 tane belediye başkan aday adayımız var. Şu anda isimlerini açıklamak istemiyoruz. Günü ve zamanı geldiğinde kamuoyuna açıklayacağız. 
Aday adaylarımız ve belirleyeceğimiz adayımız ile Ereğli’de büyük bir sürpriz yapacağız.
Belediye Meclis Üyesi adaylarımızda kendi aralarında seçim yaparak kendi sıralarını kendileri belirleyecekler:
Biz 2019 yerel seçimlerinde Kdz. Ereğli’yi yönetmeye talibiz ve bu konuda iddialıyız. Kdz. Ereğli DSP’li belediye ile Türkiye’ye belediyecilik dersi verecektir.
Ben DSP Parti Meclisi Üyesi ve İlçe Başkanı olarak iddia ediyorum ki Kdz. Ereğli’de kabus bitecek.”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2018, 13:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan
Hasan - 6 yıl Önce

Başkan arkandayiz

yılmaz
yılmaz - 6 yıl Önce

ereğlideki kavgalar bitmez DSP iyi bir adayla sıyrılır evet neden olmasın.

SIRADAKİ HABER