ELMATEPE TERCİHİNİ YAPTI…

Elmatepe Mahallesi sakinleri tercihini yaptı. AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin ile buluşan Elmatepe sakinleri, Şahin’i büyük coşku ile karşılayarak sevgi çemberine aldılar.

ELMATEPE TERCİHİNİ YAPTI…

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere kısa bir süre kala Ereğli halkı tercihini yapmaya başladı.

Bunlardan biri de Ereğli’nin önemli mahallelerinden biri olan Elmatepe Mahallesi oldu.

AK Parti’nin dün tam kadro mahalleye yaptığı çıkartmanın ardından seçim bürosu önünde halk ile buluşan Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin büyük bir coşku ile karşılanarak sevgi çemberine alındı.

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin dün günüz saatlerinde partisinin Belediye Başkanı ve meclis üyesi aday adaylarının yanı sıra yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları ile mevcut belediye meclis üyeleri ve partililer ile mahalleye girerek tüm işyerlerini ve evleri tek tek gezerek projeleri içeren katalogları dağıttı.

Erol Şahin’in kataloglarını inceleyen Elmatepe Mahallesi halkı, akşam mahalledeki seçim bürosunda Erol Şahin ile buluştu. Kalabalığın yoğun olması nedeniyle buluşma mitinge döndü.

Kadını ve erkeğiyle yüzlerce vatandaşı bir arada gören Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin mahalle halkına gösterdikleri bu yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, Belediye Başkanı aday adayları, Belediye Meclis Üyeleri ve Adayları ile birlikte Elmatepe halkının karşısına çıkan Erol Şahin, “Dik dur eğilme, Elmatepe seninle” ve “Elmatepe seninle gurur duyuyor” sloganları ile karşılandı.

AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır’ın selamlama konuşmasının ardından söz alan  Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin,  Elmatepe ve Ereğli ile ilgili projelerini anlattı. Elmatepe’nin ihtiyacı olan Sağlık Ocağını mutlaka yapacaklarını bildiren Şahin, mahalle için en önemli projelerin başında istihdam projesinin geldiğini soyledi ve tekstil atölyelerinden birini Elmatepe’ye yapacaklarını, hemen yanına da kreşi yapılacağını bildirdi.

Elmatepe için en önemli projelerden birinin de Endüstri Meslek Lisesi’nin buraya taşınaması projesinin olduğunu söyleyen Erol Şahin.  Lisenin Kamyon Garajına taşınacağını ancak kamyoncuları da mağdur etmeden bu projenin hayata geçirileceğini söyledi.

Konuşması sık sık slogan ve alkışlarla kesilen Erol Şahin, Ereğli halkının kendisini belediye başkanı yapması halinde ilçenin kısa sürede ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda iyi yerlere geleceğini belirterek, kendisinin projelerinin arkasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasının bulunduğunu, Erdoğan’ın Kdz. Ereğli için büyük bir şans olduğunu söyleyerek, 19 Mart Salı günü yapılacak olan mitinge tüm Elmatepe halkını davet etti.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2019, 19:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER