Emekliler, mezarda mı ev sahibi olacak?

Emekliler, mezarda mı ev sahibi olacak?

Emekliler, mezarda mı ev sahibi olacak?

Karadeniz Ereğlide, emekliler için yapılacağı söylenen toplu konutların ne zaman yapılacağı merak ediliyor.
Türkiye Emekliler Derneği Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Ali Ayhan, toplu konutlardaki belirsizlik nedeniyle üyeleri ile karşı karşıya geldiklerini söyledi.
Üyelerin kendilerine Bizler mezarda mı ev sahibi olacağız? şeklinde serzenişte bulunduklarını ifade eden Ayhan, milletvekillerine çağrıda bulunarak sürecin hızlandırılmasını istedi.
Karabükte inşaatların tamamlanarak teslimat aşamasında getirildiğini, Devrekte de inşaatların başladığını ifade eden Ayhan, şunları söyledi:
Bildiğiniz gibi Karadeniz Ereğlide emeklilere yönelik 450 dairelik Toplu Konut Projesi çalışması başlatılmıştı ve bir sene önce de çekiliş yapılmıştı. Korubaşı-Pençes mevkiinde yapılması planlanan toplu konutlar için neden halen daha ihaleye çıkılmadığını anlamış değiliz. Bu konuda Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı ve Ereğli Belediyesi üzerine düşeni yapmıştır, zaten elimizden tutan sadece Kaymakamlık ve belediyedir. Sürecin hızlandırılması için Milletvekillerimizden destek bekliyoruz. Üyelerimizin artık sabrı kalmamıştır. Hergün derneğimizi arayarak Bizler mezarda mı ev sahibi olacağız? şeklinde serzenişte bulunuyorlar haklı olarak. AK Parti Milletvekili Sayın Faruk Çaturoğlu ve İlçe Başkanı Sayın Fatih Çakırın bu konuyla ilgilenmesini bekliyoruz. Seçim zamanı yanımıza gelerek destek istemesini biliyorlar. Bizler her zaman iktidarın ve iktidarın yereldeki temsilcilerinin yanında olduk. Onların da gereğini yapmasını bekliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2018, 10:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER