EMNİYET EKİPLERİ SIKI DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

EMNİYET EKİPLERİ SIKI DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Kdz. Ereğli'de kavşaklarda ve ilçenin bir çok noktasında yapılan uygulamalarda araç sürücülerinin izinleri, GBT’leri, araçların evrakları, çalıştığı yerler ve gideceği yere kadar her detay dikkatlice kontrol ediliyor.

Zonguldak-İstanbul karayolunun Ereğli İlçesinden geçen bölümünden, sabah saatlerinde uzun araç kuyrukları oluştuğu gözlendi. İlçenin Kavaklık Mahallesi Göçmenler Sokak yol ayrımı mevkiinde, İstanbul istikametine yönelik polis uygulama noktasındaki denetimler nedeniyle, yaklaşık 500 metreyi aşan araç kuyrukları oluştu. Ekiplerin, sıkı denetimleri nedeniyle oluşan kuyruklarda, araçlar bir kilometrelik güzergahı yaklaşık yarım saatte tamamlayabiliyorlar. Şehirlerarası ulaşımın -e Devlet’e bağlı olması nedeniyle ekiplerin denetimleri daha sıkı şekilde uyguladığı ülkede olduğu gibi Karadeniz Ereğli’deki görüntüler de ülke genelini aratmıyor.

Tam kapanmanın ardından ilk günün ilk saatlerinde Emniyet Müdürlüğü ekiplerince sıkı denetim yapılıyor. Kavşaklarda ve ilçenin bir çok noktasında yapılan uygulamalarda araç sürücülerinin izinleri, GBT’lkeri, araçların evrakları, .çalıştığı yerler ve gideceği yere kadar her detay dikkatlice kontrol ediliyor.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2021, 17:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER