Emniyet ve Jandarma'dan Posbıyık'a ziyaret

Emniyet ve Jandarma'dan Posbıyık'a ziyaret

Emniyet ve Jandarma'dan Posbıyık'a ziyaret

31 Mart Yerel Seçimlerinde Kdz.Ereğli halkının gösterdiği teveccühle Belediye Başkanlığına seçilen Başkan Halil Posbıyık, tebrik ziyaretlerinde misafirlerini ağırlıyor.
Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu ve Jandarma Komutanı Yzb.Erkan Bülbül, Başkan Posbıyık’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu’nun ziyaretinde Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Başkan Posbıyık,  “Teşkilatın tüm personeline aileleriyle birlikte mutlu, huzurlu bir yaşam diliyorum. Ebediyete intikal etmiş şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum, emekli olmuş polislerimize huzur diliyorum. Ayrıca Emniyet bünyesinde Ereğli’mizde yeni göreve başlayan 18 bekçi arkadaşımıza da görevlerinde başarılar diliyorum. İlçenin huzur ve güvenliği konusunda başarılı çalışmalarınızı yakinen takip ediyorum. Geçmişte her zaman emniyet teşkilatımızın yanında olduk, bugünde yarında olacağız. 31 Mart yerel seçimlerinde ilçemizde kimsenin burnu dahi kanamadan demokratik bir ortamda gerçekleşen seçimlerde ortaya koyduğunuz başarıdan dolayı sizleri ayrıca kutluyorum” dedi.
İlçe Jandarma Komutanı Yzb.Erkan Bülbül ekibiyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Posbıyık’a başarı dileklerini iletti. Başkan Posbıyık, “Güvenlik güçlerimizin ihtiyaç duydukları her anda belediye olarak yanlarında olacağız. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2019, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER