En büyük mahallede delege seçimleri tamamlandı!

En büyük mahallede delege seçimleri tamamlandı!

En büyük mahallede delege seçimleri tamamlandı!

Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Örgütünde İl ve İlçe Kongreleri öncesinde  mahallelerde delege seçimleri devam ediyor.

Karadeniz Ereğli’nin önemli ve en büyük mahallelerinden biri olan Bağlık Mahallesinde delege seçimleri  sarı ve beyaz liste olmak üzere iki liste halinde yapıldı  

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütünde yapılan oylamada Başkan adayı Neriman Posbıyık sarı liste  ve Eylem Ertuğrul’un listesi ise beyaz liste olarak belirlendi.

  23 Kasım Cumartesi günü 13.00-16.00  saatleri arasında yapılan oylamada toplam 227  oy kullanılırken, sarı liste 98 oy alırken, beyaz liste ise 128 oy aldı.

Bağlık Mahallesi delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından Haber Merkezimize açıklamada bulunan CHP Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul,   “Karadeniz Ereğli’nin en büyük mahallelerinden biri olan Bağlık Mahallesinde delege seçimlerimizi tamamladık. Seçimlerde Sarı liste 98 oy alırken beyaz liste 227 oy aldı. Üyelerimize göstermiş oldukları duyarlılıktan ötürü teşekkür ediyorum. Bu bir yarış değildir, bu mahallelerde yapılan delege seçiminin  kazananı CHP olmuştur. Bundan sonraki süreçte mahallelerde delege seçimlerimiz  devam edecek. Delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından ilçe kongrelerimizi ve il kongremizi de gerçekleştireceğiz. Bu yönde yanımızda olan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2019, 01:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER