Engelliler için elele

Kdz.Ereğli’de faaliyet gösteren Rehabilitasyon Merkezlerinden yetkililer, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü ile görüştüler.

Engelliler için elele
 

Kdz.Ereğli ‘de faaliyet gösteren ve engellilere hizmet götüren kuruluşlar; daha iyi hizmet vermek amacıyla birlikte hareket etme kararı aldılar. Kdz.Ereğli`yi diğer şehirlere örnek olabilmesi için kolları sıvayan kuruluş yetkilileri ilçe Gençlik Spor Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret ettiler.

İlk olarak Gençlik Spor Müdürlüğü görevine yeni atanan Serkan Keleş ile görüşen Rehabilitasyon Merkezi heyeti, hayırlı olsun dileklerini iletirlerken, talep ve görüşlerini aktardılar.

Özel durumu olan bireylerinde kendi özel durumlarına uygun sportif faaliyetleri yapabilmeleri ve etkin katılımı için ilçe Gençlik Spor Müdürlüğü ile koordineli çalışmaları geliştirmek için görüşme sağlandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Keleş, her zaman destek vereceklerini ve birlikte hareket etme konusunda görüşlerini aktardı.

Özel bireylerin beceri kursları ile üretici duruma getirmek amacı ile ortak çalışmaların yapılabileceğinin değerlendirilmesi doğrultusunda Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Zuhal Efe ile görüşme yapıldı.  

Yapılan ziyaretlere, Fiziksel Engelliler Derneği Başkan Yrd. Ahmet Hasan EROĞLU, 75. Yıl Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Nagehan Müftüoğlu, Osman Tongu, İlkadımlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Yöneticisi Esra İçigen Aktaş, Duyan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Emel Bahadır, Md. Yrd. Şehnaz Demirbaş, Yeni Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinden Yeliz Görgün ile Fizyotem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinden Özden Bahadır katıldılar.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2017, 13:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER