Engelliler yararına tiyatro sahnelendi

Engelliler yararına tiyatro sahnelendi

Engelliler yararına tiyatro sahnelendi

Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı ve Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından, Karadeniz Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği yararına tiyatro gösteriminde bulunuldu.
Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi'nde sahnelenen "Nereye gitti bütün çiçekler?" adlı tiyatro oyununu Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk'ün yanı sıra bazı daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda engelli izledi.
Karadeniz Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk, dernek yararına düzenlenen tiyatro gösterimi nedeniyle Kaymakam İsmail Çorumluoğlu ile Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'a teşekkür ederken, Başkan Uysal da performanslarından dolayı tiyatro sanatçılarını kutlayarak çiçek ve Ereğli'ye özgü hediyeler takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2018, 12:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
engelli dostu
engelli dostu - 5 yıl Önce

bir şekilde engelli drnekleri yararına stk lar yardım veya etkinlikler düzenliyor ancak duyumlara göre toplanan paraların birilerinin şahsi zevklerine göre harcandığı derneğin araçları ile özel işlerini yaptıkları söylenyor byle bir şey varmı açıklama yapılmalıdır

SIRADAKİ HABER