ENTÜBE OLMADAN ÖNCE ARKADAŞINDAN KİTAP İSTEMİŞ

ENTÜBE OLMADAN ÖNCE ARKADAŞINDAN KİTAP İSTEMİŞ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yakalandığı Koronavirüs salgınında hayatını kaybeden Polis Memuru Mustafa Dönmez’in son görüntüleri ortaya çıktı. 

Ereğli’ de aşı randevusunun çıktığı 28 Mart tarihinde Koronavirüs testi Pozitif çıkan 2 çocuk babası Polis Memuru Mustafa Dönmez, evinde geçirdiği 4 günün ardından fenalaşarak Devlet hastanesine kaldırılmıştı. Burada ki tedavi süreci sırasında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edilen Mustafa Dönmez’in hem sevk sırasında hem de entübe olmadan bir gün önce yaptığı görüşmeler ortaya çıktı. Yakın arkadaşı Şenol Azman ile ilk olarak sevk öncesinde devlet hastanesinde görüntülü görüşen Mustafa Dönmez göğsünün sıkıştığını ama iyi olduğunu söylemişti. Dönmez Azman’dan kitap istediğini söylediği görüntülerin ardından Zonguldak’a sevk edildi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesinde entübe olmadan bir gün önce yine görüntülü görüşen Mustafa Dönmez’in Şenol Azman’a el salladığı görülüyor. Şenol Azman’ın kendisine ‘Oradan bir an önce çıkacaksın’ sözlerine ise Dönmez ‘İnşallah diyerek yanıt veriyor.

Polis memuru Mustafa Dönmez Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesinde ki görüntülerinden 2 gün sonra yaşama veda etti.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2021, 13:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER