Erdem: "Şahin seçimi kazanacaktır"

Erdem: "Şahin seçimi kazanacaktır"

Erdem: "Şahin seçimi kazanacaktır"

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş, AK Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkan adayı Erol Şahin, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Adem Öztürk, Deniz Ticaret Odası Batı Karadeniz Bölge Başkanı İrfan Erdem'i ziyaret etti.

ORUÇ VE ODABAŞ'A ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Erdem, ziyarette yaptığı konuşmasında şunları söyledi: "31 Mart'taki yerel seçimlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Erdem, "İnşallah iyi olacak Ereğli'de Türkiye genelinde de iyi olacak. Saadet Oruç, Ereğli için büyük bir kazançtır. Kendisini kutluyorum. Ereğli çocuğu olarak kardeşimiz uzun yıllar sendikacılık yapan Yusuf Ziya Odabaş, Genel Başkan Yardımcısıdır. Bugüne kadar Ereğli'de sendikacılık yapıp bu mertebeye gelmiş kimse yoktur, kendisini kutluyorum. Türkiye'nin en büyük sendikanın genel başkan yardımcısıdır. Pevrul Başkan işçilerin haklarının korunmasında, sendikacılığın gelişmesinde önemli bir isimdir. Gelişmiş toplumlarda sendikacılık işverenin en büyük yardımcısı sendikadır. Bugün Avrupa'da hiç bir patron sendikası ile görüşmeden karar almaz. Artık dünya değişmiştir. Bugün Türkiye'de halen sendikalar kötü gözüküyor ama gerçekler öyle değildir.

"ŞAHİN, SEÇİMİ KAZANACAKTIR"

Şahin, liyakatli, dürüst, çalışkandır. Türkiye'nin istikrara ihtiyacı var. İstikrar öyle kolay yakalanan bir şey değil. Seçim öncesi geldi fikrimi aldı. İstikrara ihtiyaç var. Hükümeti yanınıza almadan ilçeler, kasabalar ve beldeler büyüyemez. Onun için istikrar lazım. Ben Erol Şahin'e başarılar diliyorum. İnşallah seçimi kazanacaktır. Aynı sempati, güler yüzlülüğü seçimden sonra da göstereceğine inanıyorum. Şahin'in, seçimden sonra Ereğli'ye  katkısı olacaktır"

Haber Kaynağı, Hüseyin Orhan

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2019, 20:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
adalı
adalı - 5 yıl Önce

para babalarıda arkasında.

SIRADAKİ HABER