Erdemir Bölge Halkına Hizmet Vermeye Devam Ediyor

Erdemir Bölge Halkına Hizmet Vermeye Devam Ediyor

Erdemir Bölge Halkına Hizmet Vermeye Devam Ediyor

Karadeniz Ereğli’de kurulu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları TAŞ, (ERDEMİR) şirketin sosyal ve spor tesisleri bünyesi içerisinde bulunan spor salonu ve futbol stadyumunun bölge halkının hizmetinde olduğunu duyurdu.

Özelleştiği 2006 yılından itibaren şirket bünyesinde bulunan başta spor branşları olmak üzere sosyal ve sportif faaliyet alanlarını kademeli olarak ya kapatan ya da kullanımını sınırlandıran Erdemir, uzun süredir siyasetçiler, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar tarafından, “kente sırtını dönmekle” eleştiriliyordu.

Bu eleştiriler karşısında son süreçte bazı sosyal sorumluluk projeleri geliştirerek, oluşan algıyı değiştirmeye çalıştığı gözlenen ERDEMİR ve bünyesinde bulunduğu OYAK bir açıklama yaparak şirketin mülkiyetindeki spor salonu ve futbol stadının halkın kullanımında olduğunu belirtti.

KENTİN BEKLENTİLERİ DAHA BÜYÜK…

Kente, olumlu karşılanmakla birlikte, “Ereğli’nin beklentileri daha büyük” şeklinde karşılık bulan Erdemir’in bu açıklaması şu şekilde:

“Erdemir Spor Salonu ve Stadı, Erdemir çalışanlarının yanı sıra bölgedeki kurumlara da hizmet vermeye devam ediyor.

Ereğli Paravolley Takımı’nın iki antrenörü ve 14 sporcusu haftanın iki günü Erdemir Spor Salonu’ndaki Fitness alanında kondisyon çalışmalarını gerçekleştiriyor. Geçmişinde Türkiye şampiyonluğu bulunan ve Milli Takıma çok sayıda oyuncu gönderen Ereğli Paravolley Takımı, yeni başarılara imza atmak için tempolu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Diğer yandan TED Koleji ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Voleybol Takımı da çalışmalarını Erdemir Spor Salonu’nda gerçekleştirirken, Erdemir çalışanlarının çocuklarına yönelik kış spor okulları da sürüyor. 

Erdemir Futbol sahası da halka hizmet vermeye devam ediyor. Ereğli Belediye Spor Alt Yapı Takımı, Gülüç Belediye Spor ve ilçede faaliyet gösteren iki veteran futbol takımı çalışmalarını Erdemir Stadı’nda gerçekleştiriyor. Ayrıca Aralık 2019’dan bu yana 1. Amatör ligine ait 5,  U19 ligine ait 3 ve U16 ligine ait 1 maç Erdemir Stadı’nda oynandı. Ereğli Belediye Spor A Takımı da 9,11-12-13 Aralık, 4 ve 5 Ocak tarihinde antrenmanlarını Erdemir Stadı’nda gerçekleştirdi.”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2020, 13:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER