ERDEMİR-OYAK BRİFİNGİ!..

KILIÇDAROĞLU: HAMSİ FESTİVALİNE GELMEK İSTİYORUM PROGRAMIMA BAKACAĞIM

ERDEMİR-OYAK BRİFİNGİ!..


   Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, İzmir’deki Yerel Yönetimler Çalıştayı’nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ErdemirOYAK’ın uygulamaları konusunda brifing verdi.
  Posbıyık, Kılıçdaroğlu’na önce toplantı sırasında kısa bir bilgi sundu. Daha sonra özel bir görüşme yaparak ayrıntıları uzun uzun anlattı. Posbıyık, ‘Kdz. Ereğli Geleceğine Sahip Çıkıyor’ Platformu tarafından çıkarılan broşürü de kendisine takdim etti. 
 

KILIÇDAROĞLU DİKKATLE DİNLEDİ 
Posbıyık, broşürde yer alan bilgileri tüm detaylarıyla CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na anlattı. OYAK yönetiminin uygulamalarının kente verdiği zarar konusunda Kılıçdaroğlu’nu bilgilendiren Posbıyık, bu konuda yaptığı çalışmaları anlattı.
Kılıçdaroğlu konunun detaylarını öğrenmekten memnuniyet duyduğunu söyledi ve bütün ayrıntıları dikkatle inceledi. “Oyak büyüyor. Ereğli küçülüyor” başlığı altındaki bilgileri değerlendirdi.

HAMSİ FESTİVALİ’NDE OLMAK İSTERİM
Başkan Posbıyık CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu Pazar günü Ereğli’de gerçekleştirilecek hamsi festivaline davet etti. Bunun üzerine Kılıçdaroğlu kısa bir süre için bile olsa festivale katılmak istediğini söyledi. Ekibine programını sordu. Çok yoğun olduğunu ancak gelmek istediğini ifade etti.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2019, 23:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER