Ereğli Belediyesi EMITT Fuarında...

Dünyanın en büyük 4 turizm fuarı arasında bulunan ve 30 Ocak-2 Şubat tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) açıldı. Fuarda, Cehennemağzı Mağarası'yla, Herkül'üyle, çilekli kadınıyla ve üç boyutlu  tasarımlarıyla Kdz. Ereğli standı büyük beğeni topladı.

Ereğli Belediyesi EMITT Fuarında...

94 Ülkeden bin 201 katılımcının yer aldığı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) düzenlenen törenle açıldı. Fuarın açılışına Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, eşi Neriman Posbıyık, Belediye Meclis üyeleri, Başkan Yardımcıları ve çok sayıda davetli katıldı. Fuarda, üç boyutlu tasarımlar, Cehennemağzı Mağarası, Herkül, çilekli kadın ve tanıtıcı görsellerle Kdz. Ereğli standı büyük beğeni topladı, davetlilerin ilgisini çekti.

EREĞLİ, FUARIN HAKKINI VERMİŞ

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, EMITT Fuarında Kdz. Ereğli standını ziyaret ederek “Ereğli Belediyesi buraları hiç ihmal etmiyor; bu sene de hakkını vermiş, Başta başkanım olmak üzere bütün ekibi kutluyorum. Ellerine sağlık, güzel bir stand hazırlamışlar ve temsil etmeye çalışıyorlar. EMITT’in  Zonguldak olarak hakkını verme zamanı geldi diyorum. Bundan sonra daha güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum” dedi.

TÜM VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu da yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bugün EMITT’te Ereğli standında vatandaşlarımızla birlikte olmaktan büyük mutluluk duydum. Güzel bir stand olmuş. Ben de ilk kez standı ziyaret ettim. Burada halkımızın ilgisinden memnunuz. Başta belediye başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımızı bu standımıza davet ediyorum. Turizm fuarının ilçemiz, ilimiz, ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum."

GÖSTERİLEN İLGİ BİZİ MUTLU ETTİ

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık Kdz. Ereğli standında konukları ağırladı. Yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bütün standları dolaşıyoruz. Ereğli Belediyesi standındayız. Herkes tarafından beğenilen bir stand. Çilek reçeli. Ereğli pidesi dağıtıyoruz. Büyük bir talep var. Çocuk kitaplarını, Ereğli'yi tanıtan yayınları paylaşıyoruz. Valimiz, rektörümüz buradaydı. Bizi tebrik ettiler. Gerçekten standımız çok güzel oldu. Mağarasıyla, 'Herkül'üyle, çileğiyle, turizmiyle... Hamsi festivali, Türkiye’nin En Büyük Festivali olan Sevgi Barış Dostluk Festivali tanıtımlarıyla büyük bir beğeni aldı. Kdz. Ereğli’yi en iyi şekilde temsil ettikleri için ekip arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. "

ZİYARETÇİLERİ BEKLİYORUZ

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen EMITT Fuarı'ndaki standı, 3'üncü salon, B-432 No'lu bölümde bulunuyor ve yoğun ilgi görüyor.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2020, 15:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER