Ereğli'de 2 ayrı trafik kazası: 4 yaralı

Ereğli'de 2 ayrı trafik kazası: 4 yaralı

Ereğli'de 2 ayrı trafik kazası: 4 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında, 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, gece 22:50 sularında Yalı Caddesi Orhanlar Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

İddaya göre, kırmızı Tofaş marka bir aracın, çarşı istikametinden Bozhane istikametine gitmekte olan 74 DE 313 plakalı otomobili sıkıştırması sonucunda kontrolünü kaybeden otomobil yol kenarındaki banketlere çarparak savruldu. Araç içinde bulunan 3 kişiden ismi öğrenilemeyen bir kadın yolcu yaralanırken, olayı gören vatandaşlar durumu 112 sağlık ekibine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekibi, yaralı kadına ilk müdahalesini kaza mahallinde yaptıktan sonra Özel Echomar Hastanesi'ne kaldırdı.

Polis olay ile ilgili kazaya sebebiyet verdiği iddia edilen otomobili bulmak için çalışma başlatırken, kaza anı saniye saniye kameralara yansıdı.

İKİNCİ KAZADA 3 YARALI!

Diğer kaza ise Zonguldak-Ereğli karayolu Yeşiltepe mevkiinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre; saat 23:00 sularında Yeşiltepe mevkiinde bulunan İlkadım Kız Öğrenci Yurdu önünde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Özel Echomar Hastanesi'ne kaldırdı.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2020, 14:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER