Ereğli'de Yağmur yağdı, vatandaş daha çok duyarlı...

Ereğli'de Yağmur yağdı, vatandaş daha çok duyarlı...

Ereğli'de Yağmur yağdı, vatandaş daha çok duyarlı...

Karadeniz Ereğli’de bugün etkisini gösteren yağış ve soğuk hayatı olumsuz etkilerken, korona virüsünden dolayı da cadde ve sokaklar boş kaldı.

Ereğli’de vatandaşlar evde kal çağrısına bugün daha çok uyuyor. Virüsün Türkiye'de ve Ereğli’de görülmesi üzerine birçok önlem alınırken, bugün yağmurlu hava olmasıyla vatandaşlar uyarıları daha çok uyduğu görüldü. Ereğli’de korona virüsünden dolayı cadde ve sokaklar boş kalırken etkisini gösteren soğuk hava ve yağışlar da hayatı olumsuz etkilediği görülüyor. Ereğli’nin çarşı merkezi ve bir çok Caddeleri bomboş İlçede özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı çarşı merkezindeki Caddelerinin gündüz saat 12.00 sıralarında boş olduğu gözlendi. Ana arterlerin bomboş olması insanların hem virüs tehlikesi hem de elverişsiz havadan dolayı dışarı çıkmamayı tercih ettiğini gösterdi.

Ereğli’nin bir çok Bulvar etrafında bulunan iş yerleri kapalı olduğu alanların da insanların seyrek olduğu gözlerden kaçmadı. Sokağa çıkan bazı insanlar virüse karşı maske takarak önlem aldığı görülüyor.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2020, 12:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER