EREĞLİ'DE YİNE SİLAH SESLERİ YANKILANDI

EREĞLİ'DE YİNE SİLAH SESLERİ YANKILANDI

Karadeniz Ereğlide eski terminal binası yakınlarında 5-6 el silah sesi duyuldu.

Ereğli'de katlı otopark girişinde bir kişi uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Yaralı olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından özel Echomar hastanesine kaldırıldı. 

Olay ilçeye bağlı Müftü Mahallesi Süheyla Erel Sokak üzerinde meydana geldi.  İddiaya göre daha 34 BN 2614 plakalı otomobil ile Katlı otopark girişine gelen R.D. husumetlisi olduğu öğrenilen S.Y. yeye kurşun yağdırdı. Saldırının ardından R.D. olay yerinden geldiği araç ile kaçarken S.Y. için sağlık ekiplerine haber verildi.  Sol diz kapağı kalçası ve sağ ayağından vurulan S.Y. sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Özel Echomar Hastanesine kaldırıldı. Olaydan sonra kaçan R.D. ve yanında kilerin aranmasına başlandı. 

Diğer Yandan Çaylıoğlu Asarlı köyünden olduğu, daha önce de çocuklarından dolayı aralarında başlayan husumetin büyüdüğü iddia edildi. 

Olay yerine gelen polis çevrede güvenlik önlemi alırken, olay yeri inceleme ekipleri çevredeki boş kovanları topladı. İncelemenin ardından olayla ilgili soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2020, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER