Ereğli dört dörtlük: 4-0

Ereğli dört dörtlük: 4-0

Ereğli dört dörtlük: 4-0

Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta mücadele eden Karadeniz Ereğli Belediyespor ligin güçlü takımlarından Anadolu Kırıkkalesporu 4-0 yenerken, Kırşehir ile Bartınspor arasında oynanan karşılaşmanın 1-1 sona ermesi ile liderliğe yükseldi.
Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta sahasında Anadolu Kırıkkaleyi konuk eden Kdz. Ereğli Belediyespor, ilk yarısı golsüz biten maçı 4-0 kazandı. Yaklaşık bin taraftarın izlediği maçta ilk gol 55. dakikada Aydın Çetin kaydetti. Bu golden sonra rakibi üzerinde baskı kuran Kdz. Ereğli Belediyespor 70.dakikada Burak Toker ile skoru 2-0a taşıdı. Eflatun beyazlılar, 88.dakikada Eray Özer ve 90+4te Burak Tokerin ikiğnci takımında 4. Golünü kaydetti. Karşılaşmada başka gol olmayınca Kdz. Ereğli Belediyespor rakibini 4-0la evine gönderdi.
Grupta Kırşehirde oynanan Kırşehir - Bartın maçı 1-1 sona erince, Ereğli Belediyespor liderlik koltuğuna yükseldi.
Karşılaşmayı AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Hüseyin Uysal, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Ereğli İlçe başkanı Fatih Çakır, MHP Ereğli ilçe Başkanı Rahman Demirtürkün de bulunduğu siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri izledi.
Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Uysal, Ereğlinin güzel bir atmosferde güzel bir galibiyet aldığını belirterek, şampiyonluğa inançlarının tam olduğunu söyledi. Başkan Uysal futbolcu ve teknik heyeti tebrik ederken, taraftarlar maç sonrası futbolcularla oynayarak galibiyeti kutladı.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğluda Ereğlide 7den 70e herkesin şampiyonluğa kilitlendiğini belirterek, başarıda emeği geçen başta Belediye Başkanı Hüseyin Uysal olmak üzere herkesi tebrik ettiğini söyledi.
Kdz. Ereğli Belediyespor gelecek hafta deplasmanda Bartınspora konuk olacak.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2018, 14:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER