“EREĞLİ HALKI TARİH YAZDI”

EREĞLİ HALKI POSBIYIK'A KOŞTU

“EREĞLİ HALKI TARİH YAZDI”

Kdz.Ereğli'de seçimi kazanan Posbıyık, kutlamaları kabul etti. İlçe merkezinde ise coşku büyük.
Kdz.Ereğli'de büyük coşku yaşanıyor. İlçe merkezinde trafik akışı güçlükle sağlanıyor, vatandaşlar sokağa indi.

CHP Kdz.Ereğli Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık, Ereğli Adliyesi karşısında kardeşine ait kafeteryadan gelişmeleri yakından takip etti. İlçe genelinde ise konvoylar, meşaleler ve Atatürk anıtı önünde toplanan kalabalığın sevinç gösterileri yer alıyor.

Posbıyık, vatandaşlara seslendi. “Demokrasiden yana, Cumhuriyetten yana, Atatürk ilkelerine sıkı sıkıya bağlı olan Ereğli halkını özledim. Bu akşam çok mutluyum, bu akşam hayatımın en güzel günlerinden birini yaşıyorum. Sizlerin de hep mutlu olmasını istiyorum. Bu bir halk hareketidir. Kdz. Ereğli halkının hareketidir bu. Biz el ele verirsek, omuz omuza verirsek yıkmayacağımız hiçbir bent yok. Olmaz dediler, herkes buraya geldi, bakanlar geldi, başdanışmanlar geldi ama ben tek başıma Ereğli halkıyla beraberdim. Buradan bütün Türkiye’ye haykırıyorum, halkın önünde hiç kimse duramaz. İspat mı istiyorsunuz; işte Halil Posbıyık, işte Ereğli halkı. Sizleri seviyorum, Ereğli yeniden hareketlenecek. Sizlere yürekten teşekkür ediyorum. Ereğli belediyesi benim zamanımda en zengin belediyeydi. Şimdi en fakir belediyesi oldu. Ama nedense burada hazine mi var ne var bakanı, milletvekili, başdanışmanı hepsi buradaydı.

"EREĞLİ'DE YAŞAYAN 118 BİN KİŞİNİN BELEDİYE BAŞKANIYIM" 
Sizlerden özellikle bize yakışacak olan mütevazı, sessiz, kimseyi rahatsız etmeden, sevginin, barışın, dostluğun ön planda olduğu bir ortam istiyorum. Biz hep beraber kardeşiz. Ben Ereğli’de yaşayan 118 bin kişinin belediye başkanıyım. Biz hep el ele vereceğiz barış içerisinde güzellikler yaratacağız. Adaylardan hepsi de benim kardeşimdi, burada hiç kimse kazanmadı. Ereğli kazandı. Bütün partililere, ilçe başkanlarına buradan sevgilerimi gönderiyorum. Onlar kaybetmedi, Ereğli kazandı. Yine buradan ilan ediyorum; Ereğli’nin ortak meselelerinde barış içerisinde diğer siyasi parti ilçe başkanlarıyla, milletvekilleri ile el ele verip, kol kola girip Ereğli meselelerinde hep birlikte olacağız. Barış diyorum, barış diyorum, barış diyorum. Ereğli’de diğer partilerle ortak paydada birleşip Ereğli meselesi ile uğraşacağız. Ereğli çok geri kaldı, çok zaman kaybetti. Ereğli’de ihtiyaç sahibi insanlar çok. Ereğli halkı her zaman barış içerisinde olacak. Ben de söz veriyorum, diğer siyasi partilerle el ele verip başta üniversite meselesi olmak üzere her konuyu çözmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.

“BU MEMLEKETİN TEMEL SORUNLARINI ÇÖZMEYE SÖZ VERİYORUM” 
Temmuz ayında ünlü sanatçıların katılımıyla festivallere devam edeceğini belirten Posbıyık, “Ereğli’nin yüzü bundan sonra hep gülecek. Ereğli güzel yüzlü insanlarla sokaklarda selamlaşacak. En büyük arzum budur. Sizin için ne yapsam azdır. Sizleri seviyorum. Peşinden yağlı direk festivali olacak. Onun peşinden hamsi festivali, onun peşinden caz festivali. Allah nasip ederse sadece festivaller değil, bu memleketin temel sorunlarını çözmeye söz veriyorum, ant içiyorum. Ereğli’de Ereğli halkı tarih yazdı, eğlenmek hakkınız ama bütün Ereğli eğlensin AK Partilisi de, MHP’lisi de Saadet Partilisi de 118 bin insan barış içerisinde olacak ve önümüzdeki bütün bentleri aşacağız inşallah. Hiç kimseyi rahatsız etmeden sevgiyle, barışla, dostlukla eğlencelerimize sabaha kadar devam edeceğiz. Biz Cumhuriyet’ten yanayız, demokrasiden yanayız, biz büyük Atatürk’ün arkasındayız, izindeyiz. Göreceksiniz Ereğli’de korku imparatorluğu kurdular, insanlar konuşmaya korkuyordu, sizlere Ereğli’de özgürlük vaat ediyorum. Bütün güçler karşımdaydı, bütün imkanı olan, parası olan, çevresi olan, Ereğli’yi paraya boğmak isteyenler hepsi bir oldular. Ben tek başımaydım ama arkamda sizler, Ereğli halkı vardı. Tekrar ediyorum bu bir halk hareketidir. Sizleri Ereğli tarihi yazacaktır. Bu tarihi Halil Posbıyık ve Ereğli halkı yazmıştır. Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın Demokrasi, yaşasın Atatürk ilkeleri.”


Gündem

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2019, 08:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
h baki yüksel
h baki yüksel - 5 yıl Önce

HALKIN BAŞKANI NERDE KALMIŞTIK

Vatandas
Vatandas - 5 yıl Önce

Demokrasi kazandı eregli kazandı kandili kazandı eregli ve kandilli belediye başkanlarımızı tebrik ediyorum güçlenerek çıktık sandıklardan çok mutluyuz eregli mutlu kandilli mutlu mustafa aydın ve halil posbiyikla gurur duyuyoruz başarılar diliyorum

Demir
Demir - 5 yıl Önce

Kuklalardan kurtuldu ereğli

Filiz
Filiz - 5 yıl Önce

yapılacak çok iş var güzel Ereğli yüzüne kurban yavrumun ailesi senin yapacağın hizmetin güzelliklerine emanet HALİL POSBIYIK ve bütün yol arkadaşları kutluyorum

Tamer
Tamer - 5 yıl Önce

Tebrikler ereğli

Emine
Emine - 5 yıl Önce

Çok çalıştık tebrik ediyorum başkanım eregli gösterdi .

SIRADAKİ HABER