Ereğli halkının nabzı tutuldu

Ereğli halkının nabzı tutuldu

Ereğli halkının nabzı tutuldu

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde dijital ortamda yapılan anketin sona erdiği öğrenilirken, sonuçların ise ne zaman açıklanacağı merakla bekleniyor.

Ereğli’ de cep ve sabit numaralara gelen arama ile ‘Ereğli belediyesinden memnun musunuz’ soru anketinin tamamlandığı öğrenildi. Anket, Türkiye genelinde telefonla anket sistemi ile belediye başkanlarının başarısının ölçümü konusunda hizmet veren KurumCell araştırma şirketi tarafından yapılırken, anketin Genel merkez tarafından mı yaptırıldığı konusunda henüz açıklama yapılmadı. Geçtiğimiz ay içerisinde Düzce ve Bolu belediye başkanının başarısı konusunda araştırma yapan KurumCell şimdi de Ereğli halkı ile belediye başkanından memnun olup olmadığı konusunda anket yaptığı öğrenildi. Anketin tamamlandığı bilgisine ulaşılırken, anket sonuçlarının nerede ve nasıl açıklanacağı ise merakla bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2017, 07:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
ümit
ümit - 6 yıl Önce

halil posbıyık içinde yapılmıştı bir telefon anketi orada posbıyık yüzde 65 çıkmıştı yani başarılı oy veririm diyen..seçimde yüzde 40 aldı telefon anketi palavra ankettir

SIRADAKİ HABER