Ereğli Kızılay, Hafta Sonu Geleneği Bozulmadı...

Ereğli Kızılay, Hafta Sonu Geleneği Bozulmadı...

Ereğli Kızılay, Hafta Sonu Geleneği Bozulmadı...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Türk Kızılay’ı tarafından sahil bandında kurulan stantta, 14.00 ila 18.00 saatleri arasında sokağa çıkma izinleri olan 65 yaş üstü vatandaşlara maske, dezenfektan ve su dağıtımı gerçekleştirildi. 

Ereğli’ de Koronavirüs salgını sonrasında tüm ekipleri ile ilçe merkezi ve köylerinde kapı kapı dolaşarak vatandaşların istek ve ihtiyaçları konusunda her zaman yanında olan Türk Kıızlay’ı Ereğli Şubesi, Ramazan ayında da yine her zaman olduğu gibi ihtiyaç sahiplerinin yanında oldu. 

Koronavirüs salgını dolayısıyla Pazar günü 14.00 ila 18.00 saatleri arasında sahil bandına inen vatandaşları her hafta olduğu gibi bu hafta da unutmayan Türk Kızılay’ı Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer,ilçe yönetim kurulu üyeleri ve gönüllülerle sahil bandına inen vatandaşlara su, maske ve dezenfektan dağıtımı gerçekleştirdi. 

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Türk Kızılay’ı Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer “Türk Kızılay’ı Ereğli şubesi olarak sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında 14.00-18.00 saatleri arasında sokağa çıkan 65 yaş üstü vatandaşlara maske dezenfektan ve su dağıttık. Ülke olarak zor günler geçirdiğimiz bu süreci vatandaşlarımızın yanında yer alarak zor günleri birlikte atlatacağız. Bugün de 65 yaş üstü büyüklerimizle onların yan8nda yer aldık. Türk Kızılay’ı Ereğli şubesi olarak her zaman yanlarında olacağız. Yeter ki kurallara uyalım. Bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2020, 19:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER