EREĞLİ MUHTARLAR DERNEĞİ'NDEN KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU'NA ZİYARET

EREĞLİ MUHTARLAR DERNEĞİ'NDEN KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU'NA ZİYARET

Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç'ta  Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail  Çorumluoğlu’na destek mesajı yayımladı..

Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç konuya ilişkin yayımladığı  mesajında şu görüşlere yer verdi;

“Dünyayı etkisi altına alan, ülkemizde ve bölgemizde de ağır şartlarda etkisini sürdüren Koronavirüs salgın hastalığı Kdz. Ereğli’mizde de aynı paralellikte seyretmektedir.

Söz konusu salgına karşı Devletimizin aldığı tedbirlerin, Kdz. Ereğli’de de ‘en üst seviyede’ uygulanabilmesi için en büyük çabayı sarf edenin ise Sayın Kaymakamımız İsmail Çorumluoğlu olduğunu biliyor ve takdirlerle karşılıyoruz.

İlçede oluşturduğu koordineli çalışmaya biz muhtarları da dahil ederek, merkez ve köylerimizde salgınla mücadeleyi sürdürdüğümüz bu süreçte, kendisinin de haftanın 7 günü, çalışmaları takip etmekle birlikte, uygulama alanlarında da yer almasını yakından takip ediyoruz.

Tek amacının, insanlığın en büyük belası olarak ortaya çıkan Koronavirüsün, ilçemizde silinmesi, ilçe yaşayanlarının sağlıklı, rahat ve huzurlu bir yaşama dönmesi olduğunu düşündüğünden emin olduğumuz Sayın Kaymakamımız, ne yazık ki zaman zaman ‘kim olduğu meçhul’ bazı güçlerin saldırıları ile karşılaşıyor.

Bunlardan biri de; meydanlara çıkarak sade bir görevli gibi denetimler yaptığı sırada vatandaşlara uyarıda bulunduğu, istenilen koşullara uyulmadığının tespit ettiği hallerde de ‘Mülki Amir’ olarak gerekli talimatları verdiğine dair görüntüler, geçtiğimiz yıl Kasım ayında yerel ve ulusal medyada yer bulmuştu.

Ancak, nedenini henüz anlayamadığımız ve ‘bir kısım güçlerin tezgahı’ olarak nitelendirdiğimiz şekliyle; son birkaç gündür, önce sosyal medya üzerinden, ardından ise bazı haber kanallarında tekrar aynı görüntüleri vererek. “yeni yaşanmış olay gibi yansıtılmak istenmesi” son derece manidardır.

Şunu çok iyi biliyoruz ki, Sayın Kaymakamımız, sevincimizi paylaştığı gibi derdimizle dertlenen, Karadeniz Ereğli’ye yapılması gereken hizmetin en iyisini yapma gayreti içindedir.

Yine biliyoruz ki; İçinden geçtiğimiz zor süreçte tek düşündüğü insan sağlığıdır.

Bunlar bilinmekle birlikte; Sayın Kaymakamımıza yöneltilen bu tür mesnetsiz saldırıları kınıyor, Her zaman yanında ve destekçisi olduğumuzun bilinmesini istiyoruz.”

 

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2021, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER