EREĞLİ TSO 75’İNCİ GENEL KURUL’A KATILDI

EREĞLİ TSO 75’İNCİ GENEL KURUL’A KATILDI

EREĞLİ TSO 75’İNCİ GENEL KURUL’A KATILDI

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen 75’inci Genel Kurulu’na katıldı. TOBB ikiz kulelerde gerçekleştirilen organizasyon kapsamında ayrıca Genel Kurula katılmak üzere Ankara’da bulunan tüm Oda ve Borsa temsilcileri ile Anıtkabir ziyareti gerçekleştirildi.

Kdz.Ereğli TSO adına, Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Serdar Bakkaloğlu, Ahmet Türk, Yönetim Kurulu Üyeleri; Tasin Tanyıldız, Özgür Erdoğan, Meclis Üyeleri; Yusuf İzzet Dertli, Süreyya Sertaşı ve Genel Sekreter Gündüz Acar katıldılar.

75’inci Genel Kurul sebebi ile çeşitli etkinlikler düzenlendi. TOBB Bahçesinde Oda ve Borsalar tarafından Yöresel Ürünlerin tanıtıldığı standlar açıldı. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet tüm standları gezerek ürünler hakkında bilgi aldılar.

Bir diğer Organizasyon ise TOBB Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Hizmet Şeref Belgesi ve Plaketleri ile Proje Ödülleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın da katılımıyla TOBB Konferans Salonu’nda sahiplerine verildi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2019, 16:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER