EREĞLİ TSO'DA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILACAK

EREĞLİ TSO'DA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILACAK

Kdz.Ereğli  Ticaret ve Sanayi Odası’nın,KOSGEB KOBİGEL Destek Programı ve KGF Bilgilendirme toplantısı gerçekleştirileceği bildirildi.

Kdz.Ereğli  TSO tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Odamız, KOSGEB Zonguldak Müdürlüğü ve KGF Zonguldak Ereğli Şube Müdürlüğü tarafından, 19/08/2020 Çarşamba saat 10:30’da Kdz.Ereğli TSO Hizmet Binası Yaşar Tetiker Konferans Salonunda, Proje Teklif Çağrısına çıkılan KOBİGEL Destek Programı ve Kgf Destekleri hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecektir.

İmalat Sektöründe yer alan ve KOSGEB Başkanlığı tarafından belirlenen faaliyet alanlarında yer alan firmalarımızın dijitalleşmeye yönelik hazırlayacakları projelerin değerlendirileceği bu program için toplamda üst limit 1.000.000TL’ye kadar Destek alınabilecektir.

KOSGEB Zonguldak Müdürlüğü ve Kgf Zonguldak Ereğli Şube Müdürlüğü yetkililerinin  sunumları ile gerçekleştirilecek Bilgilendirme Toplantısında KOSGEB Destekleri hakkında katılımcılarımız detaylı bilgi sahibi olabileceklerdir”denildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2020, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER