Ereğli TSO’dan bir dizi ziyaretler

Ereğli TSO’dan bir dizi ziyaretler

Ereğli TSO’dan bir dizi ziyaretler

Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Erdoğan ve Genel Sekreter Gündüz Acar; Karadeniz Bölgesinde bulunan Ticaret ve Sanayi Odalarına bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiler.
İlk ziyaretlerini Türkiye Odalar ve Borsalar Başkan Yardımcısı ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Mürzioğlu’na gerçekleştiren Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, Samsun ziyaretinden sonra Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin ile Rize Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Rize Ticaret ve sanayi Odası Meclis Başkanı Şükrü Cevahir’in, makamında gerçekleşen ziyarette Karadeniz Bölgesindeki Ticaret ve Sanayi Odaları arasında kurulan iyi ilişkilerin bölge ekonomisinin gelişimine ve güçlenmesine çok büyük katkıları olacağını ifade etti.
Karadeniz Ereğli TSO yöneticileri son olarak Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Emekli Sandığı Vakfı Teşekkül ve Üye Delegeleri Karadeniz Bölgesi seçimine katılım sağladılar. 
Divan başkanlığını Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu’nun yaptığı seçimde, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Karadeniz Bölgesi’ndeki oda ve borsalardan gelen delegeler çeşitli konulardaki görüş ve önerilerini dile getirdi. Daha sonra yapılan seçimlerde delege listeleri şu şekilde oluştu:
Teşekkül Delegeleri Asıl Üyeleri: Metin Demir (Zonguldak TSO), İbrahim Nasuhbeyoğlu (Ordu TSO), Sedat Gözaçan (Trabzon TB), Hasan Gülçen (Kastamonu TSO), Salim Akbaş (Sinop TSO).
Teşekkül Delegeleri Yedek Üyeleri: Halit Aydın (Giresun TSO), Seçkin Kurt (Artvin TSO), Metin Ekşi (Tosya TSO), Murat Artan (Rize TSO), Erdal Saral (Of TSO).
Üye Delegesi Asıl Üyeleri: Ahmet Aliyazıcı (Samsun TB), Miraç Dural (Trabzon TSO), Muttalip Altunay (Niksar TSO), Birol Öztürk (Ordu TB), Gündüz Acar (Kdz. Ereğli TSO).
Üye Delegesi Yedek Üyeleri: Yüksel Çoruh (Artvin TSO), Emre Kızıl (Terme TB), Sinan Ardil (Tokat TSO), Zeynep Dalbastı Ayata (Ardeşen TSO), Emre Uzer (Kastamonu TB).
Seçimlerin ardından delegeler aile fotoğrafı çektirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER