Ereğli TSO'dan Yurt Dişi İş Gezisi Düzenlendi...

KDZ.EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI TARAFINDAN YURT DIŞI İŞ GEZİSİ DÜZENLENDİ.

Ereğli TSO'dan Yurt Dişi İş Gezisi Düzenlendi...

 

Kdz.Ereğli Ticaret Ve Sanayi Odası tarafından, 15 – 20 Aralık 2017 tarihleri arasında Ukrayna – Belarus Yurt Dışı İş Gezisi düzenlendi. Oda Üyelerimiz ve Yöneticilerimizden oluşan 17 kişilik kafile ile gerçekleştirilen Yurt Dışı İş Gezisi gerçekleştirilen bir dizi temaslar ve ikili iş görüşmeleri ile tamamlanmış oldu.

Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yavuz’un kafile başkanlığı yaptığı organizasyonda ilk olarak Ukrayna’nın başkenti Kiev’de Türk-Ukrayna İş Adamları Derneği’nde Ukrayna da yer alan Türk İş Adamları ile toplantı gerçekleştirildi. Burada düzenlenen toplantıda Ukrayna Ticareti hakkında bilgi verilirken Türk İş Adamlarımızın bu ticarette ki payı ve yeri hakkında detaylı bir sunum yapıldı.

Kiev de gerçekleştirilen son toplantının adresi Kiev Ticaret ve Sanayi Odası oldu. Burada Kiev Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine ait bilgiler verilirken ihtiyaç duydukları ve en çok ithalat - ihracat yaptıkları ürünler ile üye profilleri ve sayıları hakkında sunum yapıldı.

Kafile 18 Aralık Pazartesi günü Belarus’a hareket etti. Öğle den sonra Belarus’un başkenti Minsk’te yer alan National Centre For Marketing ‘de toplantı gerçekleştirildi. National Centre For Marketing ülkemizde yer alan Kalkınma Ajanslarına yakın bir sistemle çalışmakta olup Belarus ekonomisi ile ilgili yaklaşık 1 saat süren sunum hazırlayarak Ülke Ticareti hakkında önemli bilgiler verdi.

Belarus’ta gerçekleşen programın son toplantısı Belarus Ticaret Odası’nda düzenlendi. Belarus Ticaret Odası’nın üye profili ve Ticareti ile bilgiler verildi. Ardından Yönetim Kurulu Üyemiz Hasan Yavuz tarafından Odamız üye profili, üye sayısı ve sektörler ile ilgili bilgiler aktardı. Oldukça verimli geçen ve yaklaşık  bir buçuk saat süren toplantı karşılıklı hediyelerin verilemesinin ardından son buldu.

Kafilemiz 20 Aralık Çarşamba gecesi Ereğli’ye döndü. Tüm katılımcılar memnuniyetlerini belirtirken Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine teşekkürlerini ilettiler.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2017, 17:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER