Ereğli'de esrarengiz vapurun sırrı çözüldü

Kdz. Ereğli İlçesi açıklarında gezen esrarengiz vapurun sırrı çözüldü

Ereğli'de esrarengiz vapurun sırrı çözüldü

Kdz. Ereğli İlçesi açıklarında turlayan esrarengiz vapurun sırrı çözüldü. Geminin Kadıköy Eminönü hattında yolcu taşımacılığı yaptığı ve bir haftadır Gülüç’te bulunan MED Yılmaz Gemi Sanayi Aş. Tersanesinde bakım ve onarımdan geçirildiği bildirildi. Kdz. Ereğli Liman Başkanlığı da olayı doğruladı.
Yaptığımız haber sonrasında konu ile ilgili olarak gazetemize bilgi veren MED Yılmaz Gemi Sanayi Aş. Yetkilisi Gökhan Beyazay, İstanbul’da yolcu taşımacılığı yapan vapurun yıllık bakım için Ereğli İlçesi Gülüç Beldesindeki tersanelerine getirildiğini belirterek, “Gemiyi tersanemizde kızağa çektik. Motorunu değiştirdik, makine ekipmanlarını yeniledik. Ardından yapılan çalışmaları test etmek için şehir açıklarında vapuru denedik. Bir sorun olmadığını ve çalıştığını belirledikten sonra tekrar İstanbul’da sefer yapması amacıyla gönderdik.” dedi.
Konu ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz Liman Başkanlığı yetkilileri de MED Yılmaz Gemi Sanayi Aş. Beyazay’ın söylemlerini doğrulayarak, vapurun bakım için ilçeye geldiğini ve ilçeden ayrıldığını açıkladı.
Bildindiği gibi Bozhane Limanında ve deniz açıklarında görünen vapur, sosyal medyada büyük ilgi uyandırmış, fotoğrafını çeken vatandaşlar tarafından sık paylaşımda bulunulmuştu. Üzerinde TURYOL yazan iki katlı yolcu gemisinin Ereğli deniz açıklarında turlaması, kafalarda soru işareti oluşturmuştu

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2017, 10:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
oktay ÇETİNKAYA
oktay ÇETİNKAYA - 7 yıl Önce

sen arabanla şehir değiştirdiğinde ESRARENGİZ mi oluyorsun ?

SIRADAKİ HABER