Ereğli'de Öğretmenler Günü kutlandı

Ereğli'de Öğretmenler Günü kutlandı

Ereğli'de Öğretmenler Günü kutlandı

Kdz. Ereğli'de ‘24 Kasım Öğretmenler Günü' düzenlenen törenlerle kutlandı. İlk tören saat 10.00'da Atatürk Anıtı önünde yapıldı. Milli Eğitim Müdür Vekili İsmail Aksoy'un Atatürk anıtına çelenk koyması ile başlayan tören saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sona erdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öncülünde İbrahim Süheyla İzmirlioğlu Fen Lisesi tarafından hazırlanan diğer bir kutlama programı ise saat 10.30'da Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda Kaymakam İsmail Çorumluoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İsmail Aksoy, günün anlam ve önemine ilişkin birer konuşma yaptılar.

Emekli öğretmenlere plaketlerinin verilmesi ve emekli öğretmen Yaşar Yavuzdeğer'in konuşması ile devam eden programda daha sonra ‘Benim Adım Öğretmen' dinletisi izlendi.

Kutlama programı; öğrencilerin hazırlamış olduğu koro dinletisi, Fedakar Öğretmenler slaytının gösterimi ve ilçede Öğretmenler günü dolayısıyla hazırlanmış çeşitli kategorilerdeki yarışmalarda dereceye giren öğrence ve öğretmenlere ödüllerinin verilmesi ile son buldu.

Törene; Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Cemal Özden Yazıcıoğlu, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, BEÜ Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Yavuz, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Fuat Gençer, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İsmail Aksoy, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, şube müdürleri ve çok sayıda öğretmen ile öğrenci katıldı.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2018, 17:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER