Ereğli’de “Yapboz” sergisi açıldı..

Karadeniz Ereğli’de Berfin Bozdağ’ın “Kişisel Yapboz Sergisi” protokol katılımıyla açıldı.

Ereğli’de “Yapboz” sergisi açıldı..

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında, kendisi de otistik olan Berfin Bozdağ’ın hazırladığı karmaşık Puzzle (Yapboz) resimlerinden oluşan sergi, Özdemirpark AVM 1. Katta açıldı.

Açılışa Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Serkan Keleş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abdullah Hasçelik, Berfin’in yakınları ve vatandaşlar katıldı.

“Bir parçayı kaybetmek, bir resmi kaybetmektir” sloganı altında gerçekleştirilen serginin açılışını müteakip, protokol Berfin Bozdağ’ın hazırladığı yapbozlardan oluşan sergiyi gezdi, çalışmalar konusunda bilgi aldı.

Berfin Bozdağ’ın ilk kişisel Yapboz sergisi olan sergi, 1-4 Nisan tarihleri arasında Özdemirpark Alış Veriş Merkezinde ziyaretçilere açık olacak.

BERFİN BOZDAĞ KİMDİR?

Berfin Bozdağ 28 Ekim 1998’de Karadeniz Ereğli’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Ereğli’de tamamladı.

Berfin Bozdağ için Puzzle bir ihtiyaçtır. Yaşamın karmaşıklığını anlayabilmesi için bir araçtır. Yaşam o kadar karmaşıktır ki onu anlamak için herkes kendince bir dil geliştirmiştir. Kimi koşar, kimi yazar, kimi türkü söyler. Berfin’in kendisini ifade etme biçimlerinden biri de puzzle yapmaktır. Bozdağ’ın tek kaygısı üretmek ve kendini anlatmaktır.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2019, 13:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER