Ereğli'de Zehir tacirlerine Büyük operasyon! 4 Gözaltı

Ereğli'de Zehir tacirlerine Büyük operasyon! 4 Gözaltı

Ereğli'de Zehir tacirlerine Büyük operasyon! 4 Gözaltı

Zonguldak İl emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele şube müdürlüğü Ereğli İlçe emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele büro Amirliği, Asayiş ve Çocuk şubeden oluşan NARKOTİM ekipleri ile birlikte uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi. Operasyonda resmi olmayan bilgilere göre piyasa değeri yaklaşık 2 trilyon olan uyuşturucu madde ele geçirildi.


Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlının göreve gelmesinin ardından kurulan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri il merkezi ve ilçelerde düzenlediği uyuşturucu operasyonlarında büyük başarılar elde etmeye başladı. NARKOTİM ekipleri son olarak Ereğli ilçesine bağlı Sarıkorkmaz Mahallesindeki ormanlık alanda düzenledikleri operasyonda uzunlukları 50 ila 4,5 metre arasında değişen 592 kök Hint keneviri, 3 bin 530 gram toz esrar ve 73 gram esrar tohumu ele geçirdi. Operasyonda ele geçirilen Hint kenevirleri ve diğer uyuşturucu maddeler belediyeye ait bir kamyon ile ilçe emniyet müdürlüğüne getirildi. NARKOTİM ekipleri operasyon kapsamında 56 yaşındaki A.B.yi Uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla gözaltına aldı. Ele geçirilen uyuşturucunun piyasa değerinin 2 milyon TLnin üzerinde olduğu öğrenildi.
NARKOTİM ekipleri Zonguldak il merkezinde düzenledikleri operasyonda E.A. (27), O.A. (20) ve U.K.yi (35) gözaltına aldı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada fişek diye tabir edilen 3 gram toz esrar maddesi ele geçirildiği öğrenildi. Gözaltına alınan şüphelilerden E.A. emniyetteki sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Şüphelilerden E.A, emniyetteki işlemlerinin ardından salıverildi.

Adliyeye sevk edilen diğer şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2017, 06:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER