Ereğlililer Derneği’nden güzel bir etkinlik…

Ereğlililer Derneği’nden güzel bir etkinlik…

Ereğlililer Derneği’nden güzel bir etkinlik…

Kdz. Ereğlililer Derneği tarafından bugün birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenledi.
Geçtiğimiz günlerde Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Birkan Demirel, yeni ekip arkadaşlarıyla düzenlediği kahvaltı programıyla Ereğlileri bir araya getirdi.
Dayanışma kahvaltı etkinliğine katılan çok sayıda siyasetçi, sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileri, İş adamları ve Ereğlililer Derneği Üyeleri keyifli ve samimi dakikalar yaşadılar.
Dernek Başkanı Birkan Demirel, düzenledikleri kahvaltı programında konuşmasında, “ Ereğlililer Derneği olarak güzel işler yapmak istiyoruz. Bu amaçla çalışmalarımızı yapıyoruz. Dayanışma kahvaltımıza katılan tüm davetlilerle teşekkür ediyorum. Ereğlimizde sosyal  etkinliklerimize devam edeceğiz” dedi.
Düzenlenen kahvaltı programına Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, CHP İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul, İyi parti İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, Ereğli Belediyesi Meclis Üyeleri, Ereğli kent Konseyi Başkanı Gökhan Günay, Ereğlililer Derneği önceki dönem Başkanları bilgin Güven, Noyan Keskin,  çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle mahalle ve köy muhtarları katılım sağladı.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2019, 16:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER