EREĞLİ’YE ŞEKER BAŞKAN..

GENÇ EREĞLİ GENÇ BAŞKAN..

EREĞLİ’YE ŞEKER BAŞKAN..

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Talat Şeker ve MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, beraberlerinde Parti Yöneticileri, Kadın Kolları Başkan ve Yöneticileri ve partililer olduğu halde bugünü de çarşı içi esnafına ayırdılar.

Çarşı için esnafından, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde partileri için oy talebinde bulunan MHP heyeti aldıkları tepkilerden oldukça memnunlar.

Bir esnafın müşterisi olan teyze, hangi partinin adayısınız diye sorduktan sonra, MHP cevabını alınca; ’’ Oylarımız sizin olsun Ereğli bizim, Oylarımızın sizin olsun sahil bizim’’ diyerek desteklerini ifade ettiler.

Yine bir başka esnaf, bu seçimlerde oylarımız sizin diyerek desteklerini açıkladılar.

Esnaflar MHP heyetine; sıcak davranarak; ‘’Bu sefer siz gelin, Karabük’te, Bartın’da yaşanan gelişmeyi Ereğli olarak biz de görelim’’ dediler. Bunun üzerine MHP Başkan Adayı Şeker; ‘’oylar sizde, oyları bize verin biz gelelim. Karabük’te, Bartın’da yaşanan gelişmeleri burada da yaşatalım’’ dedi.

 ‘Şeker Başkan’ yakıştırması..

Esnaf gezisi esnasında bir vatandaş, MHP Adayı Talat Şeker’i görünce; ‘’Ereğli’ye Şeker Başkan, Genç Ereğli’ye Genç Başkan’’  şeklinde slogan üretince kayıtsız kalmayan MHP Adayı Şeker, ‘’mevcut adayların içinde en genç başkan adayı benim. Haklısınız, genç Ereğli’ye genç başkan yakışır’’ dedi.

   

   

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2019, 23:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER