Ereğli'yi Karadeniz'in lideri yapmak...

Ereğli’yi Karadeniz’in lideri yapmak...

Ereğli'yi Karadeniz'in lideri yapmak...

Zonguldakın Ereğli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlunu makamında ziyaret etti.
Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Yalçın beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, 8 Ocak 2018 Pazartesi günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlunu ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ereğli TSOnun önemine değinerek Bölgenin en önemli ticaret ve sanayi odalarından bir tanesi olan Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasını gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerden dolayı kutluyorum ifadelerini kullandı.
Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Yalçın ise Hisarcıklıoğluna odanın faaliyet ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Yalçın konuşmasında Hedefimiz Kdz. Ereğliyi gelişen sanayisi ve büyüyen ticaret hacmi ile her geçen gün Batı Karadenizin lideri olma konumuna taşımaktadır. Kdz. Ereğlinin bölgede önemli bir ticaret merkezi haline gelmesi ve bölgedeki rekabet gücünün ve istihdamın artırılması, beşeri gelişme ve sosyal dayanışmanın güçlendirilmesi, bölgesel gelişmenin sağlanması ve kamu hizmetlerinde kalitenin ve etkinliğin artırılması amaçlanmaktadır. Odamız olarak kurum ve kuruluşlarla istişareler halinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz dedi.
Kdz. Ereğli TSO Yönetimi ziyaretin ardından toplu halde fotoğraf çektirdi.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2018, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER