ERMED YÖNETİMİNDEN KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU'NA ZİYARET

ERMED YÖNETİMİNDEN KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU'NA ZİYARET

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yeni kurulan Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kaymakamı İsmail  Çorumluoğlu’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

30 Mart Salı günü Kaymakamlık makamında gerçekleşen görüşmede ERMED Başkanı Doğan  Gönüllü, demokrasinin gereği olarak ihtiyaçtan kaynaklanan yeni bir oluşum sağladıklarını söyledi ve derneklerinin amaç ve hedeflerini açıkladı. 

Çorumluoğlu’da yönetim kurulu üyeleri ile tek tek sohbet ederek, çalışmalarında başarılar diledi ve “Bizler kamu yönetici olarak elimizdeki imkanlarla sizlere destek sağlarız, mesleğinizin nitelikli gelişimine katkı vermek isteriz. En kısa zamanda sizi ziyaret etmeyi düşünüyoruz.” diye konuştu. 

ERMED Yönetiminden; Arzu Tekin, Yeşim Çakır, Hüseyin Aksakal, Aykut Ateş, Fahrettin Özaydın ve Sadettin Yıldızhan’ın katılım sağladığı, Sabriye Aşır ile Fikri Kapan’ın mazeretleri nedeni ile katılamadığı ziyaret, karşılıklı iyi niyet dileklerinin iletilmesi ve toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2021, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER