Erol Şahin 7/24 sahada…

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin ne soğuk havalara aldırış ediyor ne de yorulmak biliyor. Şahin 24 saatin 20 saatini sahada çalışmayla geçiriyor…

Erol Şahin 7/24 sahada…

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin bıkmadan usanmadan ve yorulmadan seçim çalışmalarını sürdürüyor.

24 saatin 20 saatini seçim çalışmaları ile geçiren Erol Şahin Ereğli’de çalmadık kapı, sıkmadık el ve girmedik işyeri bırakmıyor.

Soğuk hava ve yağmura aldırış etmeden çalışmalarını sürdüren Şahin’in bu performansı dikkat çekiyor…

Dün akşam da geç saatlere kadar Ereğli’de ki kafeleri ziyaret edip tek tek masalara konuk olan ve vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Erol Şahin, halktan gördüğü ilgiye karşın performansını daha da artırıyor.

24 saatin 20 saatini sahada geçiren Erol Şahin tüm vatandaşlara tek tek projelerini anlatıyor.

Şahin’in üzerinde durduğu önemli projelerin başında istihdama yönelik projeler olurken, sosyal ve kültürel belediyecilik anlamında da Türkiye’ye örnek olacaklarını ve neler yapacaklarını insanlara anlatıyor.

VATANDAŞ YOLUNU KESTİ VE TEŞEKKÜR ETTİ…

AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin’in dün gece yarısı gerçekleştirdiği seçim çalışmaları sırasında bir vatandaş yolunu keserek şöyle dedi: “Yıllardır bir iftiradan dolayı babam Ağır Cezada yargılanıyor. Yıllardır Zonguldak’a git gel bıktık. Hem manevi hem de maddi yıprandık. Duruşmalarımız Zonguldak’ta olduğu için avukatlara da fazla para ödüyoruz. Duyduk ki sizin sayenizde artık duruşmalarımız Ereğli’de yapılacakmış…

Ben hayatımda sağ partiye oy vermiş bir insan değilim. Ama inanın bu sefer sırf bu Ağır Ceza Mahkemesi hatırına size oy vereceğim. Siyasi düşüncemi bir tarafa bırakıp Belediyede size oy vereceğim.

Ereğli’ye şimdiden büyük bir hizmeti getirdiniz. Allah sizden razı olsun” dedi.

Erol Şahin de, Ereğli’ye kurulan Ağır Ceza Mahkemesi meselesinin bazı art niyetli kesimler tarafından yanlış ve farklı anlatıldığını belirterek, “Bakın bunun ne demek olduğunu siz zaten anlattınız ve biliyorsunuz. Lütfen bunu anlamayan ve bilmeyenlere de anlatın” dedi.

Haber Kaynağı, Hüseyin Orhan

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2019, 21:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER