Erol Şahin'e büyük ilgi...

Şahin , ‘’KESTANECİ MAHALLEMİZİN DEĞERİNİ ORTAYA ÇIKARTACAĞIZ’’

Erol Şahin'e büyük ilgi...

Kestaneci Mahallesi Muhtarı Ahmet Özer ve Mahalle Sakinleri, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’i Ak Parti parti binasında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette konuşan Kestaneci Mahallesi Muhtarı Ahmet Özer,” Bizler sizleri ve iş konumunuzu da iyi biliyoruz. Ereğli’de iyi bir Ak Parti İlçe Başkanlığı dönemi ortaya koydunuz. İnancımız tamdır ki Belediye Başkanlığı döneminizde de başarılı olacaksınız. Ereğli’mizin bu saatten sonra kaybedecek bir zamanı yok. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.

Ak Parti Kdz Ereğli Belediye Başkan adayı Erol Şahin ise, Kestaneci Mahallesi muhtarı ve sakinlerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Ereğlimizde birlik ve beraberlik içerisinde ekonomiyi canlandırmak ve Kdz.Ereğli’nin sorunlarını hızlı bir şekilde çözmek adına yola çıktık. Bugün de Kestaneci Mahallesi Muhtarımızın ve sakinlerinin nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Benim birinci önceliğim  Ereğli’ye yeni iş alanlarını kazandırmak olacak. Ereğlimizin tüm sorunlarına ve tüm mahallelerine eşit şekilde hizmet vereceğim. Kestaneci Mahallesi denilince benim aklıma Zonguldak’ın ve Ereğli’nin bu günlere gelmesine neden olan Uzun Mehmet büyüğümüz geliyor. Madencilikte ilk akla gelen mahalledir Kestaneci.   Ben de Belediye Başkanı olduğumda madenciliğin önemini bilerek Kestaneci mahallesinde , madencilikle ilgili projerimizi mahalle sakinlerimizle istişare halinde masaya yatıracağız. Ben asfalt yapıldığında fotoğraf çektiren bir Belediye Başkan’ı değil , Ereğli’mizin tüm mahallelerinin değerlerini ortaya çıkartacak, problemlerini çözecek ve herkesi memnun edecek bir Belediye Başkanı olmaya geliyorum. 1 Nisan’da inşallah sizleri Ereğli Belediye Başkanlığı makamında kahve içmeye bekliyorum.’’ Dedi.

Mahallenin problemleri ve yapılacak olan hizmetlerle ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyarete, İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2019, 15:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER