Erol Şahin'e muhteşem karşılama

ŞAHİN, KENDİSİNİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA KARŞILAYAN MAHALLE HALKINI 1 NİSAN’DA BELEDİYEYE KAHVE İÇMEYE DAVET ETTİ.

Erol Şahin'e muhteşem karşılama

Ak Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Erol Şahin’e ev toplantısında vatandaşlar miting havasında karşılamada bulundu.

Şahin, Sarıkorkmaz Mahallesinde düzenlenen ev toplantısını mahalle mitingine çeviren vatandaşları teşekkür ederek 1 Nisan günü Ereğli Belediyesine kahve içmeye davet etti. Şahin’i dün akşam Sarıkorkmaz Mahallesinde İkamet eden Murat Mutlu'nun ev toplantısına gelen 2000’e yakın mahalle sakinleri büyük bir coşkuyla karşılama yaptı.

Şahin kendisine büyük bir sevgiyle karşılama yapan vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi; ‘Ben hizmet için geleceğim. Ereğli’ye çok güzel hizmetler getireceğime size söz veriyorum. Bunlardan en önemlisi de Belediye Başkanı olduğumda Ereğli’de fabrika açacak, istihdam yaratacak kim olursa olsun her türlü yardımı yapacağım. Geleceğimiz çocuklarımız için eğitimlerinde kırtasiye yardımı mutlaka yapacağız. Ben esnafımızın, vatandaşlarımızın sıkıntılarını biliyorum. Vatandaşlarımızın yüzünü güldürecek güzel hizmetleri getireceğime söz veriyorum. Yapamayacağım hiçbir işe söz vermem. Ereğli’de daha iyi Festivaller yapacağız. Kültür sanat etkinliklerimizi yapacağız. Ereğli’de özlenen ne varsa hepsi benim Belediye Başkanlığımda gerçekleşecektir. Yani ben asfalt yapıldığında fotoğraf çektiren belediye başkanı olmayacağım. Ben Ereğli’ye bir çok yenilikler kazandırmak adına sizlerden destek istiyorum. Ak Partimizin Ülkemize kazandırdıklarını tüm dünya biliyor, bizde Ak Belediyeciliğimizi daha iyi sizlere kavuşturmak için yola çıktık. Güzel karşılamanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Hepinizi 1 Nisan günü Ereğli Belediyesine kahve içmeye davet ediyorum.

Haber Kaynağı, Hüseyin Orhan

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2019, 17:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER