EROL ŞAHİN'IN PROJELERİ GENÇLERİ SEVİNDİRDİ...

EROL ŞAHİN'IN PROJELERİ GENÇLERİ SEVİNDİRDİ...

EROL ŞAHİN'IN PROJELERİ GENÇLERİ SEVİNDİRDİ...

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’in gittiği her kapıda uzun uzun anlattığı projelerden iki tanesi gençlerin büyük ilgisini çekti.

Erol Şahin’in Kdz. Ereğli’de festivaller ile ilgili düşüncelerini dinleyen gençler kendisine destek verdiler.

Ereğli’de festivallerin en iyi şekilde ve esnafdan zorla para toplanmadan yapılacağını belirten Erol Şahin, festivale en ünlü sanatçıların getirileceğini ve bu sanatçıların seçim noktasında da gençlerin fikrinin alınacağını söyledi.

Ereğli’nin eğitim kenti olacağını, öğrenci sayısını 10 bine çıkaracaklarını belirten Şahin, “Biz özellikle sosyal ve kültürel anlamda da ülke gündemine gelip ilçemizi tanıtabilelim ki öğrencilerimiz de üniversite tercihi yaparken bölgemizi tercih etsinler. Bu nedenle festivalleri en iyi şekilde, en eğlenceli ve hareketli şekilde yapacağız” dedi.

Şahin’in bu hedefi gençleri mutlu etti ve gençler Şahin’e destek sözü verdiler.

HAVUZ BAŞI DÜĞÜN

AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin seçim çalışmaları sırasında sohbet ettiği gençlere Ereğli’de ki yüzme havuzu ve havuz başı düğünlerini içeren projesini anlattı.

Ereğli’de yapacakları havuzdan toplumun her kesiminin faydalanabileceğini belirten Şahin, “Akşamları da bu havuzun başında dar gelirli aileler düğünlerini yapabilecekler. Zengin havuz başında düğün yapıyor da dar gelirli niye yapamasın? Hem de sadece temizlik gideri bedeli karşısında gençlerimiz burada düğünlerini yapabilecekler. Nikâhlarını da ben kıyacağım” dedi.

Şahin’in bu projesi de özellikle bekâr gençler tarafından büyük ilgi gördü.

Erol Şahin’in Ereğli’de ev hanımlarına yönelik düşündüğü kültür gezileri projelerine de gençler destek vererek, “Evet, Ereğli dışına çıkamayan insanlar var kentimizde. Gerçekten bu projeniz ile sosyal anlamda büyük bir hayır işlemiş olursunuz” dediler.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2019, 22:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
ereg67
ereg67 - 5 yıl Önce

yenilgiyi kabul etmiş gözüküyor uçuk vaatler havada uçuşuyor ereğlide akp bitmiştir artık 16 yıl iktidar ve 5 yıllık belediyede bir şey yapmadınız şimdi seçim zamanı yapacaksınız artık size kimse inanmıyor ereğlide akp yine efsane başkan posbıyık

SIRADAKİ HABER