EROL ŞAHİN’E SAHİL BOYU BÜYÜK İLGİ…

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin Pazar gününü sahilde halk ile geçirdi. Şahin’e yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, “Yanındayız başkan” mesajı verdiler.

EROL ŞAHİN’E SAHİL BOYU BÜYÜK İLGİ…

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin hafta sonunu seçim çalışmalarına taksi duraklarından başladı. Güne Sahil Taksi Durağına ziyaret ile başlayan Erol Şahin, taksicilerle uzun uzun sohbet edip sorunlarını dinledi ve görüşlerini aldı.

AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyesi adayları, Gençlik ve Kadın Kolları üyeleri ve kalabalık bir grup ile sahilde yürüyen Erol Şahin, sahil boyunca halk ile selamlaşıp sohbet etti ve hafta sonunu çay bahçelerinde geçiren vatandaşlar ile selamlaştı.

Erol Şahin’in projelerini yakından takip ettiklerini belirten vatandaşlar, bu projelerin hayata geçirilmesi için kendisinin yanında olduklarını bildirdiler.

Şahin’in yolunu kesen kadınlar ise, özellikle kültür gezilerini dört gözle beklediklerini belirterek, “Çanakkale’ye, Anıtkabir’e gitmek istiyoruz başkan” dediler.

Belediye Başkan Adayı Erol Şahin de, Kdz. Edeğli’de tüm ev hanımlarına verdikleri kültür gezisi sözünü mutlaka yerine getireceklerini ve tüm masraflarında belediye tarafından karşılanacağını söyledi.

MİTİNGE DAVET ETTİ

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin, sahil boyunca gördüğü ve tokalaştığı her vatandaşı 19 Mart’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine davet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ereğli’de en iyi şekilde karşılanması gerektiğinin altını çizen Erol Şahin, bunun Ereğli için tarihi bir fırsat olduğunu ve Ereğli’yi seven herkesin siyasi düşüncelerinin etkisi altında kalmadan sadece ve sadece Ereğli için mitinge katılmaları gerektiğini söyledi.

Erol Şahin, Maden Şehitleri Aileleri Derneği tarafından düzenlenen mevlit programına da ekibi ile birlikte katılarak maden şehitleri için dua etti.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kazim
Kazim - 5 yıl Önce

Bu projeler alkışlanır,insAllah erol şahin olurda,rahatlarız,lutfen kdz eregli halkı,3500 yada daha fazla çalışacak bayanın tesktil atölyelerini,hayat garantilerini,başka adaylara oy veripte,kadınların hayalleriyle oynamayın lutfen,iş istiyoruz,sigorta istiyoruz

SIRADAKİ HABER