ETSO'dan Esnaf Kefalete Ziyaret

ETSO'dan Esnaf Kefalete Ziyaret

ETSO'dan Esnaf Kefalete Ziyaret

 Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Sertan Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, Ereğli Esnaf Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.

Ereğli Esnaf Kefalet Kooperatifi Hikmet Tezel, ziyarette yaptığı konuşmada, TSO Başkanlığına seçilen Yalçına nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

Ereğli TSO ile kentin ekonomik, kültürel ve yaşamı kolaylaştıracak projelerde birlik içinde çalıştıklarını anlatan Tezel, Bülent Ecevit Üniversitesine Ereğli Devlet Hastanesinin eski arsaları tahsis edilmişti. Bu alana ilçemizi yakından ilgilendirecek bir kampüs kurulması için çalışma başlatılmıştı. Bu sürecin biran önce sonuca kavuşturulmasını bekliyoruz. dedi.

Yalçın da, ilçe halkının üniversite ile ilgili beklentilerinin karşılanması gerektiğini ifade ederek, Üniversitenin arsa tahsisi ve avam projesi yapılmıştı. Şu anda proje ihalesi ve daha sonra da yapım ihalesi aşamasında olduğunu biliyoruz. Bu konuda da Kalkına Bakanlığı nezdinde ne yapılması gerekiyorsa bunu yapmak için bölge milletvekillerimiz ile beraber harekete geçmeliyiz. diye konuştu.

haber

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2018, 16:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER