Evi yanan aile sahipsiz bırakılmadı...

Kaymakamlık Karameşe Ailesinin yangında zarar gören evlerini kendilerinin onaracağını beyan etmesi üzerine toplanan bağışları banka hesaplarına yatırdı

Evi yanan aile sahipsiz bırakılmadı...

Kdz. Ereğli’nin Kandilli Beldesi’nin İlçemiz Kandilli Beldesi Yeni Mahallesinde 22 Mayıs  2020 tarihi akşamı Mevlüt Karameşe’ye ait binada meydana gelen yangının yarasını toplanan bağışlar ile sarıldı.

İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yanan evin yerine yeni ev yapmak üzere hayırsever vatandaşlarca toplam 73 bin 822 lira toplandığını belirterek, bu bağışların ailenin hesabına yatırıldığını şöyle bildirdi. “Ailenin kendi isteği doğrultusunda kendi evini yapmak istemesi ve oğulları Bilal KARAMEŞE ve İlhan KARAMEŞE’nin hemfikir olması nedeniyle, Kaymakamlık Makamınca 09.06.2020 tarih ve 5325 Sayılı Olur ile izin verilen yardım toplama komitesi marifetiyle toplanan bağış anne Naciye KARAMEŞE adına açılan banka hesabına aktarılmıştır.Yardım toplama komitesinin görevi sona etmiş olup bundan sonra yapılacak olan bağışlar Naciye KARAMEŞE’ye ait T.C Ziraat Bankası Kdz.Ereğli Şubesindeki TR40 0001 0012 2913 6447 6650 11 İban nolu banka hesabına yapılabilir.

Evi yanan aileye yardımda bulunan tüm hayırsever vatandaşlarımıza ve emeği geçenlere sonsuz teşekkür eder, sağlık ve mutluluk dilerim.” Bilindiği gibiyangından sonra yurt içi ve yurt dışında yaşayan Kandillililer de kendi aralarında topladıkları bağışları, aileye ve aile adına da mahalle muhtarına teslim etmişlerdi.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2020, 18:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER