FAZLI ERDOĞAN'DAN AK PARTİ KDZ. EREĞLİ İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET

FAZLI ERDOĞAN'DAN AK PARTİ KDZ. EREĞLİ İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Teşkilatı Başkanı Saffet Bozkurt ve Yönetim Kurul Üyelerini 22 ve  23. Dönem Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan ziyaret ederek hayırlı olsun, başarılar dileklerinde iletti.  

Ziyarette konuşan 22 ve 23. Dönem Milletvekili Fazl Erdoğan, “Değerli Başkanım; hayırlı, uğurlu olsun. Allah mübarek etsin. Şahsınızda bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun. Görevinizde başarılar diliyorum. Bayrak sizde, bu bayrak ayakta; dikilen bu bayrağı sağlam tutun, düşürmeyin, insan kaybına fırsat vermeyin, yenilerini ekleyin; yola devam inşallah” ifadelerine yer verdi.

Ak Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Bozkurt konuşmasında ayrıca şu görüşlere yer verdi; “Hocam, sizi burada görmekten büyük mutluluk duyduk. Bu süreçte, sizin desteğiniz bizim için çok önemli. Sizin tecrübelerinizden ve Ankara’daki birikimlerinizden yararlanmak istiyoruz. Biliyorsunuz eskiden birlikte çok çalıştık, partimize kattığınız değerler çok fazla. Emeğiniz çok fazla. Sizin gibi değerli vekillerimizin desteğiyle inşallah biz de Kdz.Ereğli’yi bir adım daha ileriye nasıl götürebilirizin çabası içerisinde olacağız. Verdiğiniz destekten ötürü çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

“MESLEĞİNİZ SİYASET OLSUN, GÖREVİNİZ SİYASET OLSUN”

Ziyarette tekrar söz alan 22 ve 23. Dönem Zonguldak Milletvekili Erdoğan,Başkan  Bozkurt’un Hukukçu olduğunu hatırlatarak; sözlerini şöyle tamamladı:

Türkiye’de 3 meslek çok önemlidir. Bunlar Tıp, Hukuk ve Mühendislik. Bunlar çok kolay elde edilebilecek meslekler değildir. Saffet Bey, Hukukçu olması nedeniyle de inşallah teşkilatımızın bu boyuttaki başarılarına başarı katacaktır. Biz de geçmişte bu çatı altında karınca kararınca hizmetlere vesile olduk. Yapmamız gerekenleri yaptık. Zaman zaman Köksal ağabey (Köksal Toptan) ile konuşurken ‘Benim mesleğim siyaset değil, görevim siyaset’ derdim. ‘Bana taş atıyorsun’ derdi. Ben yine aynı duygulardayım. Benim mesleğim değil siyaset, görevim. Çünkü ben ticaret yapıyorum, sanayici olmaya çalışıyorum. Asıl mesleğim, Edebiyat Öğretmeniyim. Siz de Hukukçusunuz, mesleğiniz siyaset olmasın; göreviniz siyaset olsun. Siyaset bir meslek değil, görev. Gerçekten görev ahlakıyla, bilinciyle ve şuuruyla bu makamları doldurursak; Rabbimin izni milletimizin de desteğiyle aşılamayacak hiçbir engel yoktur. Ben, bu işin ruh kökünde bunu görüyorum. Ben bir kez daha İlçe Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diliyorum. Saffet Başkanımızın ekip arkadaşlarının çoğunu tanıyorum. Biraz seçici davranılmış, hoşuma gitti.”

ENSAR VAKFI'NDAN AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve Yönetimi’ni,  Ensar Vakfı Yönetimi de ziyaret etti. Ziyarette konuşan Ensar Vakfı Başkanı Hüseyin Doğru, İlçe Başkanı Bozkurt ile Yönetim Kurulu Üyelerine ‘hayırlı olsun’ diyerek, başarı dileğinde bulundu. Doğru, ayrıca, vakıf çalışmaları hakkında bilgi verdiği Bozkurt’tan destek istedi. Bozkurt da ziyaretlerinden dolayı Ensar Vakfı Yöneticilerine teşekkür ederek, taleplerin değerlendirileceğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2020, 14:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER