Forteks evlerde vatandaşlarla bir arada...

Forteks evlerde vatandaşlarla bir arada...

Forteks evlerde vatandaşlarla bir arada...

CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Bağlık Mahallesi Forteks Evlerde düzenlenen halk toplantısına katıldı.

Yüzlerce vatandaşın katıldığı, coşkunun had safhaya ulaştığı halk toplantında meşaleler arasında ‘Özledim. Sevgi, Barış, Dostuk diye haykırmayı özledim.’diyerek konuşmasına başlayan CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, ‘Allah sağlık verirse, sizlerde destek verirseniz, bu nidalarla, bu haykırışlarla Ereğli’yi inletmeye geliyoruz. Üzerine ölü toprağı serilmiş Ereğli’yi, moral bozukluğu yaşayan, motivasyonu bozulmuş Ereğli’yi tekrar ayağa kaldırmak için geliyoruz Allah nasip ederse.’şeklinde devam etti.

CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, işsizliğin önlenmesi ve trafik karmaşasını ortadan kaldıracak önemli bazı projelerini de açıkladı.

Posbıyık, ‘işsizliği gidermek için yapacağımız projelerden orta ölçekli organize sanayi bölgesi kuruyoruz. Dombay Deresinden çıkmak kış aylarında çok zor. Bağlığa gelirken pazaryerinden gelmek çok zor. Özellikle, Cuma-pazartesi günleri  esnaftan dolayı arabalar giremiyor. Hazırlığımızı yaptık. Kur-an kursunun oradan karşıya Aktaş’a viyadük yapıyoruz.Bu yaka ile bu yakayı birleştiriyoruz.’dedi.

Posbıyık konuşmasının ardından kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenlere poz verdi, selfie çektirdi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2019, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER