GAZETECİLERDEN BAŞKAN POSBIYIK’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

GAZETECİLERDEN BAŞKAN POSBIYIK’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Yönetimi ve kentte görev yapan basın mensupları Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Dernek Başkanı Necati Günay, yerel basına katkıları nedeniyle Başkan Posbıyık’a plaket sundu. Posbıyık, yerelde politik ayrımcılık yapmadan birlik ve beraberlik içerisinde vatandaşa hizmet etme hedefiyle hareket ettiklerini söyledi.
Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği yönetimi ve kentte görev yapan basın mensupları Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret ederek basına katkıları nedeniyle teşekkür etti.
Küresel Gazeteciler Federasyonu Zonguldak İl Başkanı ve Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay, meslektaşları adına Başkan Posbıyık’a çiçek takdim etti, plaket sundu. Pandemi döneminde her meslek grubu gibi gazetecilerin de zor bir dönemden geçtiğini, buna karşılık Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın her zaman yerel basına sahip çıktığını söyleyen Günay, “Duayen başkanımızla gurur duyuyoruz. Gazeteciler Derneği olarak, gazeteci arkadaşlarımızla birlikte bu zorlu dönemde yerel basına destek verdiğiniz için yürekten teşekkür ediyoruz. Gazeteciler olarak yanınızdayız. Ereğli Belediyesi olarak geçmişten günümüze yaptığınız hizmetlerde hep yanınızda olduk. Olmaya da devam edeceğiz” dedi.
Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği’nin eksikliklerinin giderilmesi noktasındaki katkıları nedeniyle ayrıca teşekkür eden Günay, “Sizlerin sayesinde EGD’nin bir yeri oldu. İç tefrişatın yapılmasında sizlere ve çok değerli Neriman Posbıyık’a, Erdemir’e ayrıca teşekkür ediyoruz. İnşallah sizin döneminizde 24 Temmuz’da yeni yerimizin açılışını birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

POSBIYIK: “YERELDE POLİTİKA YAPMADAN, BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE HİZMET EDELİM”

Belediye Başkanı Posbıyık da basın mensuplarına ziyaretleri için teşekkür etti. Yerel basına katkılarının her zaman süreceğini belirten Başkan Posbıyık, “Tenkit edilmeye asla lafımız yok. Tek üzüldüğümüz nokta tek taraflı bilgilerle bize bir şey sormadan yazılan yazılar… Bunlar üzüyor bizi... Ancak, bizler her daim basına destek olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Her zaman şunu söylüyorum; CHP’liyim onur duyuyorum ama asla particilik yapmıyorum Ereğli’de. Hangi düşüncede olursa olsun benim vatandaşımdır. Yerelde politika yapılmasın, milletvekilleri yapsın politikayı... Bizler birlik beraberlik içerisinde vatandaşa hizmet edelim” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2021, 17:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER