Gazimize 'Geçmiş olsun' dileklerini sundular…

Gazimize ‘Geçmiş olsun’ dileklerini sundular…

Gazimize 'Geçmiş olsun' dileklerini sundular…

Suriye’nin AFRİN bölgesi Kel Tepe mevkiinde bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada yaralanan ve tedavisinin ardından baba ocağına gelen Jandarma Üst Çavuş Uğur Günaydın’ı Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Aykut Manioğlu, Merkez komutanı Deniz Piyade Albay Murat Türkel, Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli ilçe Başkanı Rahman Demirtürk ve Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay ziyaret etti.

Suriye’nin Afrin kırsalındaki Kel Tepe’de güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma da yaralanan Jandarma Komando Astsubay Üstçavuş Uğur Günaydın, tedavisinin ardından memleketi Zonguldak’ın Ereğli ilçesine getirilirken, Günaydın’a geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor. Günaydın’ı evinde ziyaret eden Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Aykut Manioğlu, Merkez komutanı Deniz Piyade Albay Murat Türkel, Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli ilçe Başkanı Rahman Demirtürk ile yönetim kurulu üyeleri ve Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli ilçe Başkanı Rahman Demirtürk “Ziyaretimizin amacı hem hasbihal etmek hem de delikanlı kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizi sunmak için. Bu vatan bayrak ve millet için canını veren Mehmetçiklerimize rahmet yaralı gazilerimize de şifa diliyoruz” dedi.

Baba İsmail Günaydın ise ziyarete gelen herkese teşekkür ettiğini kaydetti.

 

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2018, 17:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER