Geçmiş olsuna gitti ama!

AK Parti Ereğli Belediye Başkan aday adayı Muhammet Köse, Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’yı ziyaret etti…

Geçmiş olsuna gitti ama!

AK Parti Kdz. Ereğli Kurucu İlçe Başkanı ve Belediye Başkan aday adayı Muhammet Köse, eski dostu olan yol arkadaşı Rize Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’yı ziyaret etti.
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Rize Milletvekilleri Osman Aşkın Bak, Muhammed Avcı ve AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim ile birlikte kentteki yatırımları yerinde incelemek üzere Derepazarı ilçesine gitmişti.
 Yazıcı ve beraberindekileri taşıyan 53 AK 001 plakalı makam aracının şoförü, Karadeniz Sahil Yolu'nda aniden önüne çıkan otomobile çarpmamak için sert fren yaptı. Bu sırada Yazıcı, eli ön koltuğa çarparak yaralandı. Rize Devlet Hastanesi'ne götürülen Yazıcı'nın çıkan sol el orta parmağı alçıya alınmıştı.
Yazıcı’nın geçirdiği bu kaza sonrası kendisini ziyaret eden Muhammet Köse geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Genel Merkez’de gerçekleşen ziyarette yakın dostu olan Köse’yi oldukça sıcak ve samimi karşılayan Hayati Yazıcı, bölge ile ilgili fikir alışverişinde de bulundu.
Ereğli ve Zonguldak bölgesinde yerel seçim öncesi yaşanan gelişmelerle ilgili durum değerlendirmesinde bulunan Hayatı Yazıcı ile Muhammet Köse’nin görüşmesi oldukça uzun sürdü.
Hayati Yazıcı’nın Ereğli ve Zonguldak’ı yakından takip ettiğini ve her türlü gelişmelerden bilgi sahibi olduğunu vurgulayan Muhammet Köse, Yazıcı’nın tüm Ereğli halkına selamını getirdiğini bildirdi.

Haber Kaynağı, Hüseyin Orhan

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2018, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER